Book Robotinstallation

Vi tilbyder installation og opsætning af Husqvarna, Gardena, Stihl og McCulloch robotplæneklippere. Så er du flyttet, har overtaget en brugt robot eller er haven blevet ændret så meget, at det kræver en ny installation og nedlægning af kabel? Så kan du herunder booke os til at klare opgaven.

Vores installatører har mange års erfaring og ved præcis, hvordan installationen udføres netop til din have, så du kan være sikker på, at din græsplæne altid står flot og nyslået.

Ved bookning, kontakter vi dig for at lave en aftale om installationsdatoen.

Få et uforpligtende tilbud

 

Det er vigtigt at plænen er forberedt til installationen, dvs. plænen skal være nyslået, grene, legetøj, sten m.m. skal fjernes fra plænen. Rødder fra træer og huller skal dækkes med jord. Der skal være adgang til 230V strøm i nærheden af, hvor ladestationen skal stå.

Så snart at haven er klar, så kommer installatøren og lægger kablet i jorden med en kabelnedlægger, så kablet ikke er synligt. Robotten programmeres, så den passer lige til din have. Installatøren kører ikke før, at alt virker perfekt, og du har fået en gennemgang af de vigtigste indstillinger.

Installatøren er udelukkende ansvarlig for installationen. Henvendelse vedr. robotplæneklipperen, herunder garantispørgsmål, skal ske på købsstedet eller hos producentens kundecenter.

Priser:

Prisen for en standard have på under 1000m² med op til 4 øer (bede eller andet, hvor robotten ikke skal køre ind): 2.500,- inkl. moms

Prisen for en standard have fra 1000m² til 2000m², med op til 4 øer: 3.000,- inkl. moms

Ved komplekse haver med for eksempel mange bede, havegange hvor kablet skal trækkes under eller lign. aftales en pris.

Ved kørsel uden for Vestsjælland, kan der forekomme kørselstillæg.

Du skal blot udfylde nedenstående felter.
Når aftalen er booket, vender vi retur med planlægning og evt. spørgsmål.

Du kan selvfølgelig også booke på telefon 58 54 72 76 eller på info@jongshoej-maskiner.dk

Se vores udvalg af Husqvarna Automowers her:

Book Robotinstallation