Husqvarna Frontrider

Husqvarna Front Ridere

Med en Husqvarna Frontrider får du kombinationen af kontrol, komfort og effektivitet gør ikke kun arbejdet lettere – det bliver en ren nydelse. Det er svært at finde steder, hvor en Husqvarna Rider ikke kan nå ind. Takket være et bredt udvalg af udstyr og forskellige, indbyggede klippemetoder vil du kunne udføre al mulig slags arbejde med din havetraktor. Den er ideel til effektiv plænepleje og diverse opgaver rundt om på din grund hele året rundt.

Hos Jongshøj Maskiner fører vi et bredt udvalg, af Husqvarna Front Ridere og er lagerførende af de mest benyttede reservedele. Vores mekanikkere er specialister med mange års erfaring i netop dette produkt. Derfor yder vi en høj og professionel service, der sikrer at din maskine altid er køreklar.

Vi har taget kampen op på internettet så hvad enten du ønsker en af de helt store Husqvarna Front Ridere eller en af de lidt mindre, så får du den bedste pris her hos Jongshøj Maskiner.

Der findes en Husqvarna Rider til lige præcis dig. Vores sortiment dækker alt lige fra professionel brug til mindre maskiner til privat brug. Uanset hvilken model du vælger, får du ægte Rideregenskaber – centerstyring, frontmonteret klippebord og et komfortabelt førersæde.

Se udvalget af maskiner her: Husqvarna Front Rider