HUSQVARNA HAVETRAKTOR

ct154

Sjællands førende forhandler af Husqvarna havetraktor

Hos Jongshøj Maskiner er vi glade for kvalitets maskiner, derfor har vi samlet er bredt udvalg af Husqvarna havetraktorer til dig. Ikke nok med at vi har et bredt udvalg, til enhver smag, så har vi også sørget for konkurrencedygtige priser til vores kunder.
Vi har taget kampen op med internettet så hvad enten du ønsker en af de helt store Husqvarna havetraktorer eller en af de lidt mindre, så får du den bedste pris her hos Jongshøj Maskiner.

check2 Husqvarna plæneklippere
check2 Cub Cadet plæneklipper
check2 Honda plæneklipper
check2 Jonsered plæneklipper
check2 Klippo plæneklipper
check2 Stiga plæneklipper
 Robot plæneklipper
check2 Finansier din nye plæneklipper!
check2 Leasing af din nye plæneklipper
check2 Besøg butikken og spar mange penge!
check2 Se vores mærker her
check2 Vi har taget kampen op med internettet

Derfor skal du købe din havetraktor fra Husqvarna

Husqvarna havetraktorer giver dig mulighed for, at få et førsteklasses resultat ved at bruge den klippemetode, der passer bedst til din græsplæne. Det er en slidstærk og komfortabel traktor med gode manøvreegenskaber. Det er en effektiv havetraktor med smart design og god ergonomi.

Husqvarna havetraktor er utroligt anvendelige til al slags havearbejde. Om du har en stor og åben have eller en mindre have med mange træer og buske, så har vi en Husqvarna havetraktor der passer til netop dit behov.

Altid tilfredse kunder!

“Jongshøj Maskiner lyver ikke, jeg har aldrig haft en bedre havetraktor end min Husqvarna!”.

– Bjørn Jonsson (Merløse)

“Jeg er bare så glad for min nye havetraktor. Tak til Jongshøj Maskiner for en god handel. Jeg fik 20 % rabat og en maskine der er 20 % bedre end alt andet jeg ellers har kørt på”.

– Kim Olsen (Slagelse)

Mange muligheder med Husqvarna havetraktor

En Husqvarna havetraktor giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige klippemetoder og er ideel til effektiv plæneklipning og forskellige andre opgaver på grunden.

Du kan også vælge tilbehør fra Husqvarnas brede sortiment og få en havemaskine, der kan bruges året rundt.

Du kan se vores fulde sortiment af Husqvarna Havetraktor her.

henrik-300x262

Kontakt

Kontakt os allerede i dag over telefonen eller via kontaktformularen, så vi kan få en snak om hvilken Husqvarna havetraktor der passer til netop dit behov. Ellers så ses vi i butikken.