Brenderup | Stort udvalg af trailere fra Brenderup ved Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brenderup

Viser alle 16 resultater

Brenderup – fra landsby til verdenskendt brand

Brenderup har fået sit navn fra den lille landsby på Fyn mellem Middelfart og Bogense. Udvikleren, Ove Justensen opkøbte en smedje, som han hurtigt fik omdøbt til Brenderup Maskinfabrik. Virksomheden startede som producent af jordbrugsmaskiner såsom roeskærere og roerensere.

Senere hen udviklede Ove en lille vogn, der skulle sidde bag på en traktor. Vognen blev dog så populær, at Ove udvidede sortimentet til trailere til biler også. Brenderup Trailer er i dag deres helt store varemærke, og der er siden 1952 produceret over en million trailere. Derfor kan de også kalde sig Skandinaviens førende producent af trailere. 

Trailere fra Brenderup

Udover de yderst kendte Brenderup trailere har de også udviklet en masse tilbehør. Tilbehøret er skabt med øje for sikkerhed og fleksibilitet. Det kæmpe store udvalg af tilbehør gør nemlig, at du uanset behov vil blive tilfredsstillet i deres produktsortiment.

Derudover kommer trailerne også med en masse funktioner, som kun vil forbedre din oplevelse med en sådan trailer. Du kan derfor trygt stole på, at en Brenderup trailer klarer opgaverne. Det er den mest pålidelige ven, du vil få. 

Bæredygtighed

Som en del af Brenderup Group er fokus på miljø og bæredygtighed en kerneværdi. Det gælder både social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Det ligger fuldstændig indøvet i deres processer og procedure, at miljøkonsekvenser skal overvejes og evalueres. Som et led i dette er de certificeret efter standarden ISO3003:2015 og ISO14001:2015, som er hhv. kvalitet og miljø.

Derudover har de lavet mange tiltag for at nedbringe deres samlede udledning samt blive klimaneutraliseret. Disse tiltag gælder blandt andet miljømæssig benzin, logistikløsninger, bæredygtig produktion og evaluering af leverandører. Deres store fokus på miljø og bæredygtighed gør dem til en ideel leverandør hos os, idet de heller aldrig går på kompromis med kvalitet og effektivitet. 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket