Fejemaskiner | Se vores udvalg af fejemaskiner her | Jongshøj

Fejemaskiner

Viser alle 6 resultater

Fejemaskiner hos Jongshøj Maskiner

Er du på udkig efter en effektiv og brugervenlig fejemaskine? Hos Jongshøj Maskiner er vi eksperter i effektive maskinløsninger til brug af private i små haver, større landejendomme samt til professionelt brug. At holde større arealer fri for løvfald og sne er en tidskrævende, hård og omfattende opgave, som kan effektiviseres mærkbart med en moderne fejemaskine. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde den helt rette maskine, som kan hjælpe dig til en mere effektiv arbejdsdag.

En nemmere hverdag med en fejemaskine

Store mængder sne og løvfald kan med en moderne fejemaskine fjernes på ganske kort tid. På større landejendomme samt på skoler, institutioner, kirkegårde og lignende, kan en investering af en fejemaskine være særdeles tidsbesparende – og herigennem omkostningsbesparende på sigt. Når du vælger af købe en fejemaskine hos os, kan du forvente en maskine, der tilsvarer det absolut bedste på markedet. Vores sortiment er nøje udvalgt og består af:

Alle fejemaskinerne i vores sortiment er yderst driftssikre, og de er anvendelige året rundt. De er endvidere alle yderst brugervenlige og byder på høj ergonomi. I vores sortiment finder du fejemaskiner i forskellige størrelser, så du kan uden tvivl finde en passende løsning hos os.

Besøg vores butik og se vores udvalg af fejemaskiner

Ønsker du at se vores brede udvalg af fejemaskiner samt deres brede anvendelsesmuligheder, er du velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor vores servicemindede medarbejdere gerne tager imod dig. Har du spørgsmål til sortimentet, er du endvidere velkommen til at ringe på telefon 58 54 72 76 eller skrive til e-mail info@jongshoej-maskiner.dk, hvor vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed. Vi ser frem til at hjælpe dig til en mere effektiv arbejdsdag.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket