Stihl el-hækkeklippere | Elektrisk hækkeklipper fra Stihl height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl el-hækkeklippere

Viser alle 4 resultater

Elektrisk hækkeklipper fra Stihl

De nye Stihl el-hækkeklippere overbeviser med eksakte snit, dobbeltslebne knive, optimal knivgeometri samt en rolig og støjsvag gang. Enkle og bekvemme at benytte og med rigtig god balance. Praktisk beskyttelse, der også kan anvendes til vægophængning medfølger. Ekstra sikkerhedskontakt (ikke på alle modeller) øger rækkevidden med hele 45%. I sortimentet findes både modeller til den mindre have samt modeller, der opfylder kravene fra den professionelle bruger.

Hækkeklipper med god komfort og brugervenlighed

Alle elektriske hækkeklippere fra Stihl har et antivibrationssystem som standard. Det betyder, at du bliver skånet fra motorens og klingens vibrationer. Derfor kan du arbejde i længere tid, uden at det går ud over armene. Desuden er vægtbalancen i hækkeklipperen placeret, så den er nem at manøvrere, og det er dermed muligt at arbejde meget effektivt, og med Easy2Start, som er et startsystem, der gør det nemmere at starte maskinen, er brugervenligheden i top.

Få professionel instruktion om din hækkeklipper

Her hos Jongshøj Maskiner starter vi maskinen op og instruerer dig i den, så både du og hækkeklipperen er klar til arbejde.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket