Stihl El-kædesave | Håndterbar og ergonomisk | Elektrisk kædesav height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl El-kædesave

Viser alle 2 resultater

Elektrisk kædesav fra Stihl

Stihl el-kædesave er til dig, der vil undgå udstødning, støj og gerne vil arbejde indendørs. Her er en elektrisk sav det helt rigtige valg.

Anvendelsesområdet strækker sig fra brændesavning ved hjem og fritid til de krævende opgaver på en byggeplads. Modellerne er komfortable og har høj sikkerhed. Alle modeller er udstyret med QuickStop Super kædebremse og 4 meter ledning.

Stihls elektriske motorsave

Stihl er kendt for at være verdens ældste kædesavsmærke, og de producerede faktisk deres første motorsav helt tilbage i 1926. Fra 1926 til nu har Stihl kunne nå at indsamle enormt meget erfaring, hvilket afspejler sig i deres maskiner. Uanset hvilket formål du har med en motorsav, så kan du finde en, som passer lige netop til dine behov. Stihl tilbyder både store og små save, og de fortsætter med at udvikle og forny deres teknologi til det bedre. For eksempel har Stihl arbejdet med at gøre motoren mere brændstofeffektive, så de både er pengebesparende og mere miljøvenlige.

Kom hjem med den rigtige kædesav

Vi har et enormt kompetent personale, som glædeligt svarer på alle dine spørgsmål. Vi gør vores ypperste for at sikre, at du finder en maskine til netop dine behov. Besøg vores butik på Stillingevej 46, 4200 Slagelse.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket