| Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen - Største udvalg i Danmark height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reservedele Stihl IMOW 422.2 PC

Viser 1–30 af 48 resultater

Reservedele Stihl IMOW 422.2 PC

Hos Jongshøj Maskiner finder du Danmarks største udvalg inden for Reservedele Stihl IMOW 422.2 PC.

Hvor finder jeg serienummeret på min IMOW?

På Stihl IMOW modeller finder du det under Betjeningsklappen eller bag på Robotten. Serienummeret kan være afgørende for forskellige reservedele, da produkterne har ændret sig gennem tiden.

Tips: Skriv artikelnummeret i søgeruden for nemmere at finde din reservedel.

Ring i dag – vi finder reservedelen

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for robotplæneklipper og de dertilhørende reservedele, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores udvalg af robotplæneklippere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket