Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00

Robot Plæneklipper

Robotplæneklipper

En robotplæneklipper er et haveredskab, der passer perfekt ind i en moderne hverdag. Plæneklipperen gør det muligt at nyde en nyklippet græsplæne hver dag, selvom man ikke har tid eller kræfter til selv at slå græsset. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi robotplæneklippere fra både Husqvarna og Stiga, som er blandt markedets førerne producenter. En af de helt store fordele ved robotplæneklipperen er, at den er elektrisk og meget støjsvag. Det betyder, at du kan slå græs om natten, uden at forstyrre dig selv eller dine naboer, så du kan nyde den nyklippede plæne hele dagen.

Husqvarna Automower

Husqvarnas robotplæneklippere, Automower, er kvalitetsplæneklippere, der er designet til at klare enhver udfordring i haven. Plæneklipperen kan blandt andet køre på stejle skråninger med hældninger op til 45 grader. Desuden er lydniveauet exceptionelt lavt, 58 dB, og den kan dermed arbejde uden at forstyrre nogen. Når Husqvarna Automower skal slå græsset, afmærker man et afgrænsningsområde, som den arbejder inden for. Automower er bygget til at slå alle typer græsplæner, og uanset om der er forhindringer eller ej, bliver resultatet altid godt.

Stiga Autoclip

Med skarpe knive, høj klippehastighed og regnsensorer holder Stiga Autoclip din græsplæne pæn, døgnet rundt. Autoclip klarer både store områder og smalle passager, hvilket gør maskinen til den ideelle plæneklipper til at dig, der ønsker fleksibilitet i hverdagen. Robotplæneklipperen har en stor batterikapacitet, hvilket betyder længere intervaller imellem opladninger, og dermed en mere effektiv plæneklipper.

Kom godt i gang

Er du interesseret i en af vores robotplæneklippere, er du velkommen til at kontakte os. Vores plæneklippere kan både findes her på hjemmesiden og i vores forretning i Slagelse på Sjælland.