Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00

Robot Plæneklipper

Robotplæneklipper

En robotplæneklipper er et haveredskab, der passer perfekt ind i en moderne hverdag. Plæneklipperen gør det muligt at nyde en nyklippet græsplæne hver dag, selvom man ikke har tid eller kræfter til selv at slå græsset. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi robotplæneklippere fra både Husqvarna og Stiga, som er blandt markedets førerne producenter. En af de helt store fordele ved robotplæneklipperen er, at den er elektrisk og meget støjsvag. Det betyder, at du kan slå græs om natten, uden at forstyrre dig selv eller dine naboer, så du kan nyde den nyklippede plæne hele dagen.

Husqvarna Automower

Husqvarnas robotplæneklippere, Automower, er kvalitetsplæneklippere, der er designet til at klare enhver udfordring i haven. Plæneklipperen kan blandt andet køre på stejle skråninger med hældninger op til 45 grader. Desuden er lydniveauet exceptionelt lavt, 58 dB, og den kan dermed arbejde uden at forstyrre nogen. Når Husqvarna Automower skal slå græsset, afmærker man et afgrænsningsområde, som den arbejder inden for. Automower er bygget til at slå alle typer græsplæner, og uanset om der er forhindringer eller ej, bliver resultatet altid godt.

Stihl Imow

Det er ingen fremtidsdrøm, men derimod en fascinerende virklighed: Du behøver ikke længere selv at slå græsplænen! Det overtager din nye iMOW fra STIHL. Robotplæneklipperen slår græsplænen, kører omkring forhindringer, klarer skråninger og oplader sig selv efter behov. Kort sagt: Med iMOW har det aldrig været lettere at holde planen perfekt. Og du selv får mere tid til at slappe af og til at nyde din have.

Kom godt i gang

Er du interesseret i en af vores robotplæneklippere, er du velkommen til at kontakte os. Vores plæneklippere kan både findes her på hjemmesiden og i vores forretning i Slagelse på Sjælland.