Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00

Stihl IMow

Viser 1 resultat

Ud over at være en af de hurtigste og mest støjsvage robotplæneklippere på markedet, sørger Stihl IMow altid for, ikke at køre i det samme spor, hermed mindskes spor i plænen og der opnås et mere  jævnt klipperesultat.

Hvis du aktiverer kantklipningsfunktionen, starter iMOW med at køre en tur rundt i kanten nogle gange om ugen, så den bliver ekstra fin. iMOW har også såkaldt tilpasset opladningstid. Hvis der mangler meget af klippeprogrammet, når det er tid til opladning, oplades der hurtigere, så den kan nå at gøre arbejdet færdigt. Resten af tiden oplader den langsommere, så batteriets levetid forlænges.

iMOW tilpasser hastigheden efter plænens hældning og de gældende forhold. Hvis det begynder at regne, vender den tilbage til ladestationen eller fortsætter med at klippe (hvis du ønsker det). Undersidens konstruktion sørger for, at der ikke kommer til at sidde græsafklip fast, som påvirker funktionen. Denne konstruktion er også medvirkende til iMOWs lave støjniveau.

Når du køber en Stihl IMow, får du tre måneders forsikring med i købet, som nemt kan forlænges i op til otte år. Dermed behøver du ikke bekymre dig om, hvad der sker, hvis afgrænsningstråden rammes af lynet, eller hvis din iMOW bliver stjålet eller beskadiges på nogen måde. STIHL tilbyder som noget særligt 2 års ekstra garanti på alle STIHL iMOWs. Ekstra garanti udløses af, at robotten har været til service her hos Jongshøj Maskiner –Kontakt os for information om serviceinterval og pris!

Læs mere information om forsikringen her: Stihl ekstra forsikring