Sneslynger | Sneslynger fra bl.a. Snow King og Jonsered | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sneslynger

Viser alle 2 resultater

Sneslynger i høj kvalitet

Her på siden finder du vores udvalg sneslynger. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov.

Vi tilbyder sneslynger fra nogle af de førende brands på markedet inden for sneslynger såsom Texas og Jonsered. Vores sneryddere er yderst kraftige og effektive. De er begge konstrueret med en bred arbejdsbredde og en høj arbejdshøjde. Dette er med til at optimere og dermed forkerte arbejdstiden. Arbejdsbredden og -højden gør, at din snerydning sker hurtigst muligt og med mindst mulig anstrengelse for både dig og din maskine.

Med vores snerydder bliver snerydningsopgaven ikke længere en sur pligt, men blot et afbræk i dagen, så du hurtigt kan komme indenfor og videre med dagens andre gøremål. Der bliver altså mere tid til hygge med familien og venner, hvis du vælger at investere i én af disse stærke sneslynger.

Sneslyngernes funktioner

Vi har to sneslynger i hver sin prisklasse. Det vil sige, at der er lidt til enhver smag. Dog vil maskinerne aldrig gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. Begge maskiner er designet med en kraftfuld motor, som ikke kun kan klare nyfalden sne, men også kompakt sne. Derudover kan du vælge Jonsered sneslyngen, hvis du ønsker lys på maskinen, så du både kan køre en tidlig vintermorgen eller en sen vinteraften. Uanset hvilken du ønsker, og hvilket behov du har, så er du landet det helt rigtige sted.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for sneslynger mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket