Trailere | Stort udvalg af Brenderup trailer hos Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trailere

Viser alle 11 resultater

Trailere

Her på siden finder du vores udvalg af Brenderup trailere. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, så du nemmest muligt kan transportere ting fra A til B.

Hvilken trailer må jeg køre med?

Det kan være uoverskueligt at holde styr på alle færdselsreglerne, og måske er det nemmere bare helt at lade vær. Men frygt ej! Faktisk må alle med et B-kørekort køre med trailer, hvis blot de overholder de få regler, der er opsat.

En trailer kan være med til at forstyrre dit udsyn bagud, så det er vigtigt, at du sikrer dig med ekstra sidespejle, så du har et problemfrit udsyn.

Det er vigtigt at traileren kan identificeres korrekt – derfor skal der altid være en nummerplade at finde bagpå traileren.

Du skal være opmærksom på vægten – både på din anhænger, dit læs, din bil og det hele tilsammen. Her spiller dit kørekort også en rolle i forhold til, hvor meget det tilsammen må veje. Du skal også være opmærksom på, hvor meget din bil må trække, da det godt kan ligge under den vægt, som der på trailerens registreringsattest er oplyst, at den må have som læs.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for trailere mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket