Lej en Robot Plæneklipper

Lej en robotplæneklipper der klipper din græsplæne, det er nemt og bekvemt og med muligheden for en Total Service pakke, skal du ikke selv holde styr på robotten.

Leje af robotplæneklipper er en løsning der tilbydes for såvel private, erhverv som grundejerforeninger m.v.

Bemærk leje af robot udelukkende tilbydes på adresser i Vestsjælland.

Areal:
1 – 400m²

299,-
Leje pr. mdr. inkl. moms.*

Lej din robot her

Etableringsomkostninger 1.999,-inkl. moms.**
Husqvarna Automower 305

Areal:
400 – 1.200m²

399,-
Leje pr. mdr. inkl. moms.*

Lej din robot her

Etableringsomkostninger 1.999,-inkl. moms.**Automower 315

Areal:
1.200 – 1.800m²

499,-
Leje pr. mdr. inkl. moms.*

Lej din robot her

Etableringsomkostninger 2.999,-inkl. moms.**Leje pr. mdr. inkl. moms.* Etableringsomkostinger 2999,-inkl. Husqvarna Automower 420

Areal:
1.800 – 3.500m²

599,-
Leje pr. mdr. inkl. moms.*

Lej din robot her

Etableringsomkostninger 2.999,-inkl. moms.**Husqvarna Automower 440

 

* Løbende aftale med 12 mdr. binding. Aftalen kan opsiges 2 mdr. inden udløb af igangværende år. Øvrige betingelser i henhold til lejeaftalen.
** Tillæg ved flisearbejde el. lign unormale forhindringer pr. timeløn a. 595,-kr


Levering og installering af robot plæneklipper

Levering og installering

Vi leverer og installerer både kabel og robot. Når robotten er programmeret instruerer vores teknikker dig i hvordan robottens funktioner virker. Nemmere bliver det ikke og vi kører først når det hele virker og du er tryg ved selv at kunne starte/stoppe/pause robotten i din have efter behov.

Reparation

Hvis uheldet skulle opstå og robotten skal repareres, vil vi altid forsøge at gøre det på stedet, kan vi ikke reparere den på stedet, tager vi den retur til vores værksted. Ved defekter repareres eller ombyttes den uden beregning inden for 5 hverdage. Hermed er du sikret at, din plæne altid er nyklippet.

Dit ansvar

Som kunde er det eneste du selv skal gøre, at skifte knivene et par gange i løbet af sæsonen og give robotten en “let” rengøring. Vi leverer et sæt (6 stk.) originale Husqvarna Endurance knive, som giver dig det bedste klipperesultat, de er nemme at skifte og vi viser dig selvfølgelig hvordan du skal gøre det.

Total Service Pakke

Total Service Pakke

Med en Total Service Pakke (TSP)* kan du trygt læne dig tilbage, her er alt inkluderet, så hvis robotten holder stille på plænen, kommer vi og skubber den i gang igen. Den ideelle løsning for sommerhus ejeren der bor langt væk, eller for dig der bare ønsker alt inkluderet.

 

Ønsker du vores Total Service Pakke (TSP) for kun 199,-/mdr.?
Denne pakke indeholder*:
  • Driftsovervågning + udkørsel ved driftstop (inden for 5 hverdage).
  • Kniv skift ved behov + rengøring.
  • All Inclusive Service (afhentning + årligt service + vinteropbevaring+ levering).

*betingelser jvf. lejekontakt

Hvis du tilvælger vores Total Service Pakke er alt inkluderet!

Er der driftstop pga. nedfaldne grene efter blæsevejr, har strømmen været afbrudt i sommerhuset eller holder robotten stille på plænen af andre årsager, ja så er vores installatør på pletten indenfor 5 hverdage og hjælper robotten i gang igen. Skulle der opstå et ikke selvforskyldt kabelbrud fixer vi også dette uden beregning. Når knivene i løbet af sæsonen skal skiftes, sørger vi selvfølgelig også for at robotten bliver rengjort, så den ikke slæber rundt på unødig vægt. Sidst men ikke mindst sørger vi også for, at afhente robotten når sæsonen er slut, herefter giver vi den et grundigt service og en software opdatering, lægger den i dvale på vores robothotel og vækker den igen, når din græsplæne igen skal klippes til foråret.