STIGA HAVETRAKTOR

havetraktor5

Køb din Stiga havetraktor hos Jongshøj.

Mangler du en god Stiga havetraktor og går du ikke på kompromis med kvaliteten?

Her hos Jongshøj Maskiner har vi et stort udvalg af havetraktorer, frontklippere, frontridere, græsslåmaskiner og robotter fra både Stiga, Husqvarna, Klippo, Honda, Viking og andre mærker. Vi fører kun de bedste mærker på markedet og har altid gode tilbud.

Havetraktorer:

Front ridere:

Plæneklippere:

 Robot plæneklippere:

Køb ny Stiga havetraktor

Hos Jongshøj sælger vi både havetraktorer og frontklippere til den professionelle gartner, og private med behov for kvalitetsmaskiner.
Vi har havemaskiner i alle prisklasser alt efter behov.

Finansiering

Har du behov for finansiering af havetraktoren, kan dette ansøges igennem ResursBank. Ansøg direkte på deres hjemmeside her: Resursbank låneansøgning.

Resurs Bank tilbyder finansiering til såvel erhverv som private.

Til private tilbyder Viabill finansiering af din havetraktor, hvilket giver dig mulighed for at erhverve dig lige præcis den maskine du har behov for.

Se mere information på Viabills hjemmeside her: Viabill.dk

Altid tilfredse kunder!

“Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at købe min nye Stiga havetraktor. Jeg fik god rådgivning og det er det bedste køb jeg har gjort mig længe”.

– Jørgen Pedersen (Mogenstrup)

“Tusinde tak for min nye Stiga havetraktor, Henrik. Den kører som en drøm. Jeg kan varmt anbefale Jongshøj Maskiner! Super maskiner og god betjening”.

– Birger Nis Hansen (Holbæk)

Reservedele m.m. til Stiga havetraktor

Foruden at sælge havetraktorer, forhandler vi også tilbehør og reservedele til din havetraktor.

Vi forhandler også en del brugte havetraktorer i butikken. Vi har ofte et stort brugtmarked hvor du med fordel kan spare adskillige tusinde kroner på gode havetraktorer. Se udvalget af brugte maskiner på vores Facebook side her: Brugte maskiner

henrik-300x262

Kontakt os og få en god pris

Har du brug for en Stiga havetraktor eller et af vores øvrige kvalitetsmærker? Kontakt os allerede i dag over telefonen, via kontaktformularen eller kom ned i butikken. Vi fører meget lave priser i butikken. Som noget nyt hos Jongshøj Maskiner, har vi sænket alle priser på både vores Stiga havetraktorer og andre havetraktorer. Disse priser gælder naturligvis også på vores webshop.

Stiga Villa 14 HST