STIHL MOTORSAV

motorsave

Køb din Stihl motorsav hos Jongshøj, vi har taget kampen op mod internettet!

Har du brug for en Stihl motorsav? eller måske en god motorsav fra et andet mærke? Uanset om du er professionel eller privatperson, så har vi lige den motorsav der passer til dine behov. Vi fører nogle af markedets mest solide og anerkendte mærker, fordi vi ikke går på kompromis med kvalitet. Vælg den motorsav der passer til dig og få en af Danmarks stærkeste priser!

check2 Husqvarna plæneklippere
check2 Cub Cadet plæneklipper
check2 Honda plæneklipper
check2 Jonsered plæneklipper
check2 Klippo plæneklipper
check2 Stiga plæneklipper
 Robot plæneklipper
check2 Finansier din nye plæneklipper!
check2 Leasing af din nye plæneklipper
check2 Besøg butikken og spar mange penge!
check2 Se vores mærker her
check2 Vi har taget kampen op med internettet

Køb ny Stihl motorsav ved Jongshøj Maskiner

Her ved Jongshøj Maskiner sælger vi et bredt udvalg af kædesave og motorsave. Vi sælger Stihl motorsave og andre førende mærker, både til den professionelle gartner og den private finesmekker.

Altid tilfredse kunder!

Altid tilfredse kunder!

“Tak til Henrik og Jongshøj Maskiner for god behandling og skøn motorsav fra Stihl. Jeg anbefaler Jongshøj Maskiner til hver en tid”.

– Helge Andersen (Stillinge)

“Ikke så meget at rafle om og ingen negativ kritik her fra. Professionel rådgivning med lune, godt produkt og fair pris”.

– Peter Schack Olsen (Alsted)

Få finansiering og leasing af dine køb

Finansieringen får du til absolut laveste rente gennem Resurs Bank. Ansøg online her.
Leasing tilbyder vi gennem Krone Kapital, og er til stor fordel for den professionelle gartner. Ved leasing af din motorsav, har du fast månedlig ydelse uanset reparation og vedligeholdelse. Ansøg online her.

henrik-300x262

Stihl motorsav til lavpris

Som noget helt nyt har vi sat priserne helt i bund på vores kædesave og motorsave. Det har vi gjort for at tage kampen op med internettet. Vores holdning er at alle skal få den absolut bedste pris på kvalitetsprodukter. Desværre erhverver folk sig ukendte asiatiske motorsave, som købes online. Oplevelsen er sjældent god når først varen kommer.

Vi anbefaler dig derfor at besøge os i butikken ved Jongshøj Maskiner. Kom og prøv vores kædesave og motorsave. Kan du lide vore udvalg, kan du få en ny motorsav billigere end på nettet.

stihl-motorsav-300x148

Kontakt os

Er du på udkig efter en Stihl motorsav eller måske en motorsav fra en af vores andre mærker? Kontakt os i dag over telefonen, via kontaktformularen eller kom ned i vores butik i slagelse, så sørger vi for god service og lave priser.

Se vores udvalg af Stihl maskiner