HUSQVARNA RIDER R214TC COMFORT EDITION | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 27%

HUSQVARNA RIDER R214TC COMFORT EDITION

36.999,00DKK 26.999,00DKK

Leveres inkl. 94cm Klippebord

En effektiv og alsidig rider til større plæner. Den er nem at benytte. Husqvarna R214C Comfort Edition har soft grip rat og et sæde med høj komfort. Har en to-cylinderet motor og leveres med 94 cm Combi klippebord med mulighed for både BioClip®, hvor afklippet græs spredes som plænegødning, og bagudkast til klipnng af højt og tykt græs.

En holdbar rider med fremragende manøvredygtighed, og som er let at rengøre og vedligeholde takket være et klippebord, der kan indstilles i serviceposition. Et bredt sortiment af tilbehør kan tilkøbes til udførelse af forskelligartede opgaver.

Vis mere

På lager

Beskrivelse

HUSQVARNA R 214TC Comfort Edition

HUSQVARNA R 214TC Comfort Edition er en effektiv og alsidig rider til større plæner. Den er nem at benytte. Husqvarna R214C Comfort Edition har soft grip rat og et sæde med høj komfort. Har en to-cylinderet motor og leveres med 94 cm Combi klippebord med mulighed for både BioClip®, hvor afklippet græs spredes som plænegødning, og bagudkast til klipnng af højt og tykt græs. En holdbar rider med fremragende manøvredygtighed, og som er let at rengøre og vedligeholde takket være et klippebord, der kan indstilles i serviceposition. Et bredt sortiment af tilbehør kan tilkøbes til udførelse af forskelligartede opgaver.

Motor
Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal 12 kW
Cylindervolumen 586 cm³
Cylindere 2
Motorkøling Luft
Brændstoftype Benzin
Smøresystem Tryk med oliefilter
Batteri
Batteri Lead-Acid
Batterikapacitet 24 Ah
Batteriproducent Global
Batterivægt 7,2 kg
Klippebord
Klippebredde, min.-maks. 94-94 cm
Klippehøjde, min.-maks. 25-75 mm
Tilkobling af knivene Automatisk
Mål
Akselafstand 88,7 cm
Frihøjde 105 mm
Højde, basismaskine 107 cm
Længde, basismaskine 223 cm
Basismaskinens bredde 100 cm
Anbefalet maks. bruttovægt (trukket)
110 kg
Drivsystem
Gear Dual pedal-operation
PTO (Power Take Off) Belt-driven
Udstyr
Timetæller Digital
Sædeaffjedring Ja
Vibrationer
Vibrationsniveau i rat 1,9 m/s²
Vibration, vandret sæde 0,29 m/s²

 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket