HUSQVARNA-KLIPPO LB448S PLÆNEKLIPPER | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 5%

HUSQVARNA-KLIPPO LB448S PLÆNEKLIPPER

8.149,00DKK 7.749,00DKK

KLIPPO LB 448S er en kompakt, forhjulstrukken plæneklipper i standardstørrelse med BioClip®. Egnet til semi-professionel brug på mellemstore græsplæner. Klippo LB 400 serien er bygget på den højt respekterede KLIPPO platform, velkendt for fremragende holdbarhed og pålidelige ydeevne.
Den erstatter Klippo Exellent SH.

Udstyret med en høj-specificeret Honda GCV-motor med Easy-start, støbt aluminiumskjold og ergonomisk side-justerbart håndtag. KLIPPO LB 400 seriens optimerede design og professionelle komponenter giver pålidelig ydeevne år efter år.

Klippehøjde, min-maks
30-60 mm
Klippebredde
48 cm
Træk
forhjulstrukket
Vis mere

På lager

Beskrivelse

Klippo LB 448S

Klippo LB 448S

Klipeskjold i aluminium
Robust klippeskjold i støbt aluminium giver ekstra styrke og længere holdbarhed.
Håndtag, der kan justeres til siden
Håndtaget kan justeres både vandret og lodret for optimale arbejdsstillinger og forbedret ergonomi.
Kraftfuld GCVx Honda motor
Motor i den nye GCVx serie. Pålidelig, kraftfuld og nem start med autochoker. EU certificeret – fase V (højere krav ved certificering).
Aluminiumshjul
Støbte aluminiumshjul på 8″ med dobbelte indkapslede kuglelejer. Med naturgummidæk, som giver den bedste funktion og holdbarhed.
BioClip®
BioClip® – findeling af det afklippede græs, giver ekstra næring til jorden.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket