HUSQVARNA-KLIPPO LB553SE PLÆNEKLIPPER | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 5%

HUSQVARNA-KLIPPO LB553SE PLÆNEKLIPPER

9.999,00DKK 9.499,00DKK

KLIPPO LB 553S e, en pålidelig og dedikeret BioClip® plæneklipper med forhjulstræk for professionel brug. Det brede klippedæk på 53 cm gør den perfekt egnet til mellemstore til store områder eller som en komplementær klipper til ridere, traktorer, ZeroTurns og robotplæneklippere. Designet er udformet, så det giver den bedst mulige ergonomi for brugeren og ekstraordinære klipperesultater, også i vådt vejr.
Den erstatter Klippo Pro 21SH

Udstyret med en stærk Honda GCV-motor, støbt aluminiums klippeskjold, letvægts aluminiumshjul og et ergonomisk side-justerbart og effektivt anti-vibrations håndtagssystem. Overholder A(8) EN836. KLIPPO LB 500 serie, professionel model med uovertruffen ydeevne og holdbarhed på lang sigt.

Klippehøjde, min-maks
28-65 mm
Klippebredde
53 cm
Træk
Forhjulstrukket
Vis mere

På lager

Beskrivelse

Klippo LB 553S e

Klippo LB 553S e

Klipeskjold i aluminium
Robust klippeskjold i støbt aluminium giver ekstra styrke og længere holdbarhed.
Håndtag kan justeres til siden
Håndtaget kan justeres både vandret og lodret for optimale arbejdsstillinger og forbedret ergonomi.
 
Kraftfuld GCVx Honda motor
Motor i den nye GCVx serie. Pålidelig, kraftfuld og nem start med autochoker. EU certificeret – fase V (højere krav ved certificering).
Aluminiumshjul
Støbte aluminiumshjul på 8″ med dobbelte indkapslede kuglelejer. Med naturgummidæk, som giver den bedste funktion og holdbarhed.
Klippehøjde justering
Komfortabel, fjederstøttet central justebar klippehøjde. 5 indstillinger fra 27 – 64 mm
BioClip®
BioClip® – findeling af det afklippede græs, giver ekstra næring til jorden.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket