Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00
Nedsat

Stihl HS45

2.595,00DKK 2.495,00DKK

Stihl HS45 er en kompakt, let og effektiv benzinhækkeklipper til villahaven og sommerhuset – med 60 cm kniv. Udstyret med enkeltsidet kniv, hvilket yderligere effektiviserer arbejdet. Ètgrebshåndtag og elektronisk tændsystem giver høj arbejdskomfort.

Varenummer (SKU): SI42280112925 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl HS45

Stihl HS45 er en kompakt, let og effektiv benzin hækkeklipper til villahaven og sommerhuset med 60 cm kniv. Udstyret med enkeltsidet kniv, hvilket yderligere effektiviserer arbejdet. Ètgrebshåndtag og elektronisk tændsystem giver høj arbejdskomfort.

Dobbeltsidet kniv – STIHL hækkeklippere med dobbeltsidet kniv klipper hurtigt og effektivt uanset hvilken vej kniven vender. Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner. Det justerbare håndtag sørger for, at både højre- og venstrehåndede kan anvende hækkeklipperen og giver samtidig optimale greb i alle arbejdsstillinger.

Elektronisk tændingssystem – Det elektroniske tændingssystem giver en sikker og enkel start samt en rolig og jævn motorgang. Desuden forbedres forbrændingen samtidig med at udslippet af skadelige stoffer mindskes og driftssikkerheden øges.

Enkeltsleben kniv – Den dobbeltsdige kniv er enkeltsleben og har en helt speciel geometri, som giver en optimal skæreeffekt.

Long-life luftfiltersystem – Giver lange serviceintervaller og beskytter effektivt motoren.

Primer – Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzinen ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Alt overflødigt brændstof løber tilbage i tanken igen.

STIHL Antivibrationssystem – Gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren og kniven i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi. På billedet ses HS 81 R/T.

STIHL ElastoStart – Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

Vægophæng – På maskinen findes et integreret øje til vægophæng. Maskinen optager da ingen unødig plads ved opbevaring.

Egenskaber
Teknisk data
Effekt kW/hk0,75/1
Knivtakt 1/min3.800
Lydeffektniveau dB(A) 1)107
Lydtryksniveau dB(A) 1)97
Skærelængde cm60
Slagvolume cm³27,2
Tandafstand mm30
Tankvolume l0,22
Totallængde cm110
Vibrationer venstre m/s²10
Vægt kg 5

Du kunne også være interesseret i...