Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00

Stihl IMow RMI 422 PC

Pris fra: 11.995,00DKK

Stihl IMow RMI 422 PC

Den perfekte robot til den kræsne haveejer. Dækker op til 1.700m²

Kan styres og programmeres via App.

Ryd

Beskrivelse

Stihl IMow RMI 422 PC

Stihl IMow RMI 422 PC er måske bedste og mest alsidige robotplæneklipper

Hvis du leder efter en billig, alsidig og funktionel robotplæneklipper i høj kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted. For her hos Jongshøj Maskiner er vi glade for at have Stihl iMow RMI 422 PC på produktlisten. Stihl er kendt for deres høje kvalitet, og denne robotplæneklipper er bestemt ingen undtagelse. Med Stihl iMow RMI 422 PC skal du bare læne dig tilbage og nyde, at den gør alt arbejdet for dig. Du er altid garanteret en perfekt klippet græsplæne. Dermed er robotplæneklipperen et oplagt valg for både virksomheder og private, der holder af pæne, velholdte græsplæner – uden at skulle gøre al arbejdet selv.

Genial gødefunktion, app-styring og meget mere

Stihl iMow RMI 422 PC er meget mere end en robotplæneklipper. Således gøder den også din græsplæne med den indbyggede bioklipfunktion. Denne funktion i Stihl iMow RMI 422 PC er enormt praktisk: Mens maskinen slår græsset, bliver det afklippede græs finddelt i mikroskopiske partikler. Disse små partikler fordeles rundt på dine græsplæne, mens robotplæneklipperen er i aktion. Bioklipfunktionen er ikke blot smart, fordi du gøder og dermed får en sund græsplæne, men også fordi du slipper for at skulle forholde dig til en masse græsaffald. Du sparer med andre ord både tid og penge. Andre væsentlige funktioner tæller:

  • En robust hjelm, der passer på maskinen
  • Funktionen ”Adaptive Slope Speed”, der justerer hastigheden i ujævnt terræn
  • Nem og hurtig betjening via en app på din smartphone, hvor der er et væld af muligheder og indstillinger

 

Listen fortsætter!

Robotplæneklipperen Stihl iMow RMI 422 PC’s mange funktioner er en nærmest uudtømmelig liste, således er den fx også udstyret med en masse sensorer, som gør, at den stopper automatisk, hvis du prøver at løfte den op under klipningen. Med Stihl iMow RMI 422 PC går du bestemt ikke galt i byen.

for mere info, klik på dette link:

Stihl IMow 422 PC

Teknisk data
Arbejdshastighed v/min4.450
BatteriteknologiLi-Ionen
Effekt strømforsyningsadapter W60
Gns. klippetid p/uge h28
Klippebredde cm20
Klippehøjde mm20-60
Lydeffektniveau LWA dB(A)60
Lydtryksniveau LpA dB(A)49
Maks. hældning %40
Plæneareal m²1.700
Usikkerhedsfaktor KpA dB(A)2
Vægt kg10