Stihl IMow RMI 632 PC | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl IMow RMI 632 PC

Pris fra: 24.995,00DKK

Stihl IMow RMI 632 PC er udstyret med et ekstra stærkt batteri, der sikrer at den kan klare græsarealer på helt op til 5.000 m² med et perfekt klipperesultat. Du kan vælge at justere indstillingerne på maskinens display, eller ordne det hele via en app på din mobile enhed – valget er dit. Betjeningen via app’en er både overskuelig og intuitiv. Så læn dig tilbage, og nyd at se maskinen arbejde for dig. Inkl. bioklipfunktion så du også får gødet plænen samtidig.

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Ryd

Beskrivelse

Stihl IMow RMI 632 PC

Stihl IMow RMI 632 PC er udstyret med et ekstra stærkt batteri, der sikrer at den kan klare græsarealer på helt op til 5.000 m² med et perfekt klipperesultat. Du kan vælge at justere indstillingerne på maskinens display, eller ordne det hele via en app på din mobile enhed – valget er dit. Betjeningen via app’en er både overskuelig og intuitiv. Så læn dig tilbage, og nyd at se maskinen arbejde for dig. Inkl. bioklipfunktion så du også får gødet plænen samtidig..

Udstyret med et dynamisk klippeskema og et intelligent opladningssystem. Du bestemmer, hvornår din iMOW klipper – et areal på f.eks. 1.000 m² om ugen, arbejdstid på blot 13,5 timer. Inden for bestemte tidsrammer, den såkaldte aktive tid, bestemmer plæneklipperen helt selv, om den skal genoptage en afbrudt klipning på et senere tidspunkt (f.eks. pga. regn)

Hvis du ønsker selv at installere din iMOW, vil du blive guidet igennem det trin for trin på iMOWs display – husk at købe et installationskit. Hvis du vil spare tid og sikrer dig den optimale installation, så står vores montør klar. udover installationen vil montøren samtidig hjælpe dig med at indstille klippeplanen, og kører ikke før det virker

Programmering med app på din smartphone

C i modelnavnet står for ‘Communication’. Udover at benytte kontrolpanelet på selve robotten til at styre maskinen, kan du også foretage rigtig mange ændringer i indstillingerne via en app på din smartphone. Indstil f.eks. klippeskemaet, hent statusmeddelelser, afbryd græsslåningen eller start en ny. Under menupunktet ‘Showtime’, finder du en helt speciel overraskelse.

for mere info, klik på dette link:

Stihl IMow RMI 632 PC

 

Teknisk data
Batterieffekt Ah6,8
Arbejdshastighed v/min3.150
Klippehøjde mm20-60
Lydtryksniveau LpA dB(A)48
Plæneareal m²5.000
Usikkerhedsfaktor KpA dB(A)3
Vægt kg15
Lydeffektniveau LWA dB(A)59
Maks. hældning %45
Klippebredde cm28
BatteriteknologiLi-Ionen

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket