STIHL MS170 MOTORSAV | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 8%

STIHL MS170 MOTORSAV

1.695,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 1.850,00 DKK Spar 155,00 DKK

På lager

Stihl MS 170 er en kompakt benzinsav, med STIHL 2-MIX-motor.

Perfekt til at save brænde eller til byggejob i huset. Klarer også uden problemer træer med en stammediameter på op til 30 cm i diameter.

Leveres inkl. 12” sværd og kæde

Lowest price at PriceRunner

Vis mere
Varenummer (SKU): 11302000299 Kategorier: , Tags: , , , ,

Udvalgt Udstyr

Beskrivelse

Stihl MS 170

Stihl MS 170 er en kompakt benzin motorsav, med STIHL 2-MIX-motor.

Perfekt til at save brænde eller til byggejob i huset. Klarer også uden problemer træer med en stammediameter på op til 30 cm i diameter.

STIHL Antivibrationssystem – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Etgrebsbetjening – Med etgrebsbetjening manøvreres motorens driftstilstand med tommelfingeren. Det er enkelt, bekvemt og samtidig øges sikkerheden.KompensatorZoom

Kompensator – Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

2-MIX-teknikken:

Stærk og miljøvenlig – 2-taktsdrivværket med 2-MIX-teknik overbeviser med stor motorkraft, udmærket volumeneffekt og fremragende momentforløb, som giver høj skæreydelse og trækkraft. Trods de mange kræfter arbejder motoren med så beskedne emissioner, at de strenge forskrifter i trin II I EU-direktivet om udstødningsgasser allerede er opfyldt i dag.

Indlysende fordele ved 2-MIX-teknikken:

Virkningsfuldt – Høj ydeevne ved effektiv udnyttelse af det anvendte brændstof.

God trækkraft – Højt drejningsmoment over et bredt omdrejningsområde.

Miljøvenlig – Brændstofforbruget er betydeligt lavere, heraf opstår der mindre miljøbelastning og færre skadelige udstødningsgasser.

Sparsommelig – Brændstofforbruget reduceres med op til 20 % i forhold til konventionelle totaktsmotorer uden 2-Mix-teknologi.

Fremtidssikker – Opfylder allerede trin II i det strenge europæiske udstødningsdirektiv.

Egenskaber
AntivibrationssystemStandard AV-system
Effekt kW/hk1,2/1,6
Savkædedeling3/8 " P
KarburatorKompensator / standard karburator
KædebremseQuickStop
KædespændingKedjespänning framifrån
Rollomatic E-sværd, Rollomatic E skærelængde "12
Rollomatic E-sværd, skærelængde cm30
Slagvolume cm³30,1
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)5,2/5,5
Vægt kg 4)4,1
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
4) Utanket, uden sværd og kæde 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket