STIHL MS211 C-BE MOTORSAV | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 14%

STIHL MS211 C-BE MOTORSAV

3.490,00DKK 2.995,00DKK

Stihl MS 211 C-BE er effektstærk, topmoderne benzin kædesav med lave vibrationer og den utrolig stærke hårdmetalskæde: Picco

Utrolig skæreeffekt, ekstrem let at starte med Easy2Start systemet(E). Kædespændingen går hurtigt og uden brug af værktøj med STIHLs Værktøjsfrie kædespændings system(B).

Denne motorsav er perfekt til brændesavning og til at fælde mindre træer med.

Leveres inkl. 14” sværd og kæde

Lowest price at PriceRunner

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): 11392000256 Kategori: Tags: , , , ,

Udvalgt Tilbehør

Beskrivelse

Stihl MS 211 C-BE

Stihl MS 211 C-BE er effektstærk, topmoderne benzinsav med lave vibrationer og den utrolig stærke hårdmetalskæde: Picco Duro, der er en lavprofilkæde med hårdmetal. Holder sig knivskarp uden efterfiling op til ti gange længere end en konventionelle savkæder. Ekstremt robust, stærkt belast-bar, lavt vibrerende og med lav tendens til tilbageslag.

Utrolig skæreeffekt, ekstrem let at starte med Easy2Start systemet(E). Kædespændingen går hurtigt og uden brug af værktøj med STIHLs Værktøjsfrie kædespændings system(B). 70 % lavere udslip, 30 % lavere vibrationer og 20 % mindre brændstofforbrug, samt 4 gange så lange filterrengøringsintervaller gør Stihl MS 211 C-BE perfekt til at save brænde og til at fælde mindre træer med.

4-kanals skylleteknik – Fire overstrømskanaler hvirvler brændstof/luft-blandingen til antændelse. Således bliver brændstoffet optimalt forbrændt og virkningsgraden af motoren betydeligt forhøjet. Resultatet: Mindre brændstofforbrug samt et højere drejningsmoment over et øget omdrejningsområde.

STIHL Antivibrations-system – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrations-system reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Easy2Start (E) – En spiralfjeder mellem startsnoren og krumtappen lagrer energien og kompenserer kraftmodstanden i starttrækket. Du behøver dermed kun halvt så mange kræfter for at starte maskinen og hastigheden i selve starttrækket kan reduceres med to tredjedele.

Et-grebsbetjening – Med et-grebsbetjening manøvreres motorens driftstilstand med tommelfingeren. Det er enkelt, bekvemt og samtidig øges sikkerheden.

Kompensator – Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Long-life luftfiltersystem med for-filtrering – Den indsugede luft sættes målrettet i rotation. Derved slynges de større og tungere partikler i luftstrømmen udad og udledes via en separat strøm. Derefter kommer den for-rensede luft ind i luftsystemet og derefter ind i karburatoren. Sammenlignet med traditionelle filtersystemer opnås med dette Long-life luftfiltersystem betydeligt længere standardtider for rensning af filteret.

Primer – Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzin ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Alt overflødigt brændstof løber tilbage i tanken igen.

Sommer-/vinterdrift – Med en enkel justering omstilles motorsaven fra sommer- til vinterdrift. Omstillingen indebærer at karburatoren opvarmes og risikoen for isdannelser i karburatoren mindskes.

STIHL E-matic kædesmøring – STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.

STIHL værktøjsfri kædespænding (B) – Denne form for kædespænding gør det enkelt og bekvemt at spænde kæden. Kæden spændes helt uden brug af værktøj. Efter at have løsnet dækslet på motorkåben spændes kæden ved hjælp af et indstillehjul.

Tanklåg med bajonetfatning – Patenteret speciallåg til benzin- og olietank. Låget er udstyret med en bajonetfatning, der sørger for enkel åbning og lukning af låget – helt uden brug af værktøj.

Egenskaber
Andre featuresEmatic-kædesmørringssystem
A(8) Daglig vibrationsbelastning 1 højre m/s²2,4
AntivibrationssystemAV + stålfjeder
A(8) Daglig vibrationsbelastning 1 venstre m/s²2,4
BarkstødBarkstød, stål
Daglig eksponeringstid h3,7
Effekt kW/hk1,7/2,3
Effekt/vægt-forhold kg/kW2,7
EPA CERT FUEL CONSUMPTION glh0.228
EPA CERT FUEL CONSUMPTION l/h0.863
FilterStandardfilter
FiltermaterialeFlies
Hv.eq2
HåndtagsudførelseStandardgreb
KarburatorKompensator / begrænsningshætte / friskluftspulning /standard karburator
Kæde (Standard) udførelsePICCO MINI 61 PMN
KædebremseQuickStop
KædehjulKædehjul
Kædehjul / antal tænder6 Z
Kædehjul / deling3/8"P
KædespændingQuick kædespænding
K-Faktor iflg. 2006/42/EC2
K-Faktor iht. rådets direktiv 2006/42/EC2
LyddæmperStandardlyddæmper
Lydeffektniveau dB(A) 1)113
Lydeffektniveau dB(A) 2)113
Lydtryksniveau dB(A) 2)100
OliepumpeIkke justerbar
Olietankvolume cm³265
Olietankvolume oz9
Omdrejningstal ved Pmax v10.000
Rollomatic E-sværd, Rollomatic E skærelængde "12
Rollomatic E-sværd, skærelængde cm30
Savkædedeling3/8" P
Savkædedeling3/8 " P
Slagvolume cm³35,2
Slagvolume cu-i2,15
StartkomfortEtgrebsbetjening / Easy2Start / manu
STIHL Oilomatic kæderPD3
TanklågVærktøjsfri
Tankindhold l0,27
Tankvolume oz9,1
TilladelseCE-EU (Europa)
Tomgangsomdrejningstal nominel værdi v2.800
Vibrationsværdi ahv 1 værktøj30 CM / 63 PM3
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)3,5/3,5
Vægt kg 4)4,6
Ydelse v2,3
1) K-Faktor iht. RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)) 
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A) 
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
4) Utanket, uden sværd og kæde 

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket