Stihl MS 362 C-M | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 21%

Stihl MS 362 C-M

7.590,00DKK 5.985,00DKK

Stihl MS 362 C-M kraftfuld kædesav på 59cm³ og yder 3,5kW. Kombineret med Stihl’s 2-MIX-motor og M-Tronic teknologi, får du her en stærk maskine med ekstra hurtig acceleration.

Stihl MS 362 C-M er den perfekte kædesav til den kvalitetsbevidste bruger, der ikke går på kompromis med ydelsen.

Med Stihl’s nye 16” – 40cm Light 04 sværd

Leveres inkl. sværd og kæde
Lowest price at PriceRunner

Vis mere

På lager

Varenummer (SKU): 11402000717 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl MS 362 C-M

Stihl MS 362 C-M kraftfuld kædesav på 59cm³ og yder 3,5kW. Kombineret med Stihl’s 2-MIX-motor og M-Tronic teknologi, får du her en stærk maskine med ekstra hurtig acceleration. M-Tronic modullet tilpasser brændstofforbruget elektronisk regulerer automatisk til den mest optimale motoreffekt. Dette giver op til 20% lavere brændstofforbrug og op til 50% lavere emissions udslip end traditionelle motorsave med 2-taksmotorer uden 2-MIX-teknologi.

Stihl MS 362 C-M er den perfekte kædesav til den kvalitetsbevidste bruger, der ikke går på kompromis med ydelsen.

 

4-kanals skylleteknik – Fire overstrømskanaler hvirvler brændstof/luft-blandingen til antændelse. Således bliver brændstoffet optimalt forbrændt og virkningsgraden af motoren betydeligt forhøjet. Resultatet: Mindre brændstofforbrug samt et højere drejningsmoment over et øget omdrejningsområde.

STIHL Antivibrations-system – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrations-system reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Dekompressionsventil – Ventilen åbnes med et enkelt tryk og lukker automatisk, når motoren starter. Kompressionen ved start mindskes fordi en lille del af den komprimerede luft i forbrændingskammeret kan ‘suse’ ud gennem den åbne ventil og derfor kræves der mindre kraft til at starte motoren.

HD2-Filter – Det nyudviklede HD2-filter af polyethylen-filtermateriale har op til 70% finere porer end fiberstof- og polyamidfilter og filtrerer dermed selv det fineste støv. Det er desuden olie- og vandafvisende og meget let at rense. Den PET- udstyrede filterpatron afmonteres og monteres uden brug af værktøj.

Integreret sværdmøtrikker – Når du ændrer skæreudstyr, er sværdmøtrikkerne der altid og der er ingen risiko for, at du mister dem.

Justerbar oliepumpe – Gør det muligt at finjustere olietilførslen efter eget behov. E markerer, at motorsaven står i økonomifunktion. Med standard sværdlængde og originale STIHL dele kan kædeolieforbruget reduceres med op til 50%.

Kombigreb – M-Tronic har en elektronisk kold-/varmstartgenkendelse og har derfor kun en startposition på kombigrebet. Den starter med få startslag uden omskiftning og kan straks accelerere igennem – også efter koldstarten.

Kompensator – Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Kædespænding fra siden – Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.

Long-life luftfiltersystem med forfiltrering – Den indsugede luft sættes målrettet i rotation. Derved slynges de større og tungere partikler i luftstrømmen udad og udledes via en separat strøm. Derefter kommer den forrensede luft ind i luftsystemet og derefter ind i karburatoren. Sammenlignet med traditionelle filtersystemer opnås med dette Long-life luftfiltersystem betydeligt længere standardtider for rensning af filteret.

Sommer-/vinterdrift – Med en enkel justering omstilles motorsaven fra sommer- til vinterdrift. Omstillingen indebærer at karburatoren opvarmes og risikoen for isdannelser i karburatoren mindskes.

STIHL E-matic kædesmøring – STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.

STIHL ElastoStart – Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

STIHL M-Tronic (M) – Elektronisk tændingsregulering og brændsels dosering. Motorstyringssystemet STIHL M-Tronic (M) giver på alle punkter en optimal motoreffekt, perfekt acceleration. Desuden har systemet en hukommelsesfunktion, som giver maskinen endnu bedre køreegenskaber.

Tanklåg med bajonetfatning – Patenteret speciallåg til benzin- og olietank. Låget er udstyret med en bajonetfatning, der sørger for enkel åbning og lukning af låget – helt uden brug af værktøj.

Egenskaber
A(8) Daglig vibrationsbelastning 1 højre m/s²2,4
Andre featuresEmatic-kædesmørringssystem
A(8) Daglig vibrationsbelastning 1 venstre m/s²2,4
AntivibrationssystemStandard AV-system
BarkstødBakstød, stål
CylinderKrom
Daglig eksponeringstid h3,7
Effekt kW/hk3,5/4,8
Effekt/vægt-forhold kg/kW1,6
EPA CERT FUEL CONSUMPTION glh0,502
EPA CERT FUEL CONSUMPTION l/h1,9
FilterLangtids filtersystem
FiltermaterialeFlies
Hv.eq2
HåndtagsudførelseStandardgreb
KarburatorKompensator / begrænsningshætte / STIHL M-Tronic
KædebremseQuickStop
kædehjulRingkædehjul
Kædehjul / antal tænder7 Z
kædehjul / deling3/8"
KædespændingKædespænding fra siden
K-Faktor iflg. 2006/42/EC2
K-Faktor iht. rådets direktiv 2006/42/EC2
LyddæmperStandardlyddæmper
Lydeffektniveau dB(A) 1)117
Lydeffektniveau dB(A) 2)117
Lydtryksniveau dB(A) 2)106
OliepumpeIndstillig
Olietankvolume cm³325
Olietankvolume oz11
Omdrejningstal ved Pmax v10000
Savkædedeling3/8"
Savkædedeling3/8 "
Rollomatic E-sværd, Rollomatic E skærelængde "16
Slagvolume cm³59
Slagvolume cu-i3,6
Rollomatic E-sværd, skærelængde cm40
StartkomfortDekompressionsventil manuel / enhåndsbetjening
STIHL Oilomatic kæderRS
TanklågVærktøjsfri
Tankindhold l0,6
Tankvolume oz20,3
TilladelseCE-EU (Europa)
Tomgangsomdrejningstal nominel værdi v2800
Vibrationsværdi ahv 1 værktøj40 CM / 36 RS / 36 RS3 / 36 RM / 36 RM3
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)3,5/3,5
Vægt kg 4)5,6
Ydelse v4,7
1) K-Faktor iht. RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A)
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s²
4) Utanket, uden sværd og kæde

Vores trustpilot

PriceRunner Købsgaranti


Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket