Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00
Nedsat

Stihl MS 441 C-MW

8.595,00DKK 7.595,00DKK

Stihl MS 441 C-MW

Stihl MS 441 C-MW er en moderne, højtydende kædesav med lave vibrationer og med forbedret effekt passende til skov- og landbrug.

Den optimale motorsav til skovning af kraftige træer.

Varenummer (SKU): SI11382000106 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Stihl MS 441 C-MW

Stihl MS 441 C-MW er en moderne, højtydende kædesav med lave vibrationer og med forbedret effekt passende til skov- og landbrug.

Med miljøvenlig teknologi, elektrisk varme i håndtaget og STIHL M-Tronic (M), den fuldelektroniske motorstyring, som sikrer gennemgående optimal motoreffekt, konstant højeste omdrejningstal og særdeles god accelerations forhold har Stihl MS 441 C-MW op til 20 % lavere brændstofforbrug og op til 50 % reduktion af emissioner.

4-kanals skylleteknik – Fire overstrømskanaler hvirvler brændstof/luft-blandingen til antændelse. Således bliver brændstoffet optimalt forbrændt og virkningsgraden af motoren betydeligt forhøjet. Resultatet: Mindre brændstofforbrug samt et højere drejningsmoment over et øget omdrejningsområde.

STIHL Antivibrationssystem – Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og den roterende savkæde i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.

Dekompressionsventil – Ventilen åbnes med et enkelt tryk og lukker automatisk, når motoren starter. Kompressionen ved start mindskes fordi en lille del af den komprimerede luft i forbrændingskammeret kan ‘suse’ ud gennem den åbne ventil og derfor kræves der mindre kraft til at starte motoren.

HD2-Filter – Det nyudviklede HD2-filter af polyethylen-filtermateriale har op til 70% finere porer end fiberstof- og polyamidfilter og filtrerer dermed selv det fineste støv. Det er desuden olie- og vandafvisende og meget let at rense. Den PET- udstyrede filter-patron afmonteres og monteres uden brug af værktøj.

Håndtagsvarme (W) – Høj komfort og sikkerhed ved lave temperaturer. Håndtagsvarmen tilsluttes manuelt efter behov.

Justerbar oliepumpe – Gør det muligt at finjustere olietilførslen efter eget behov. E markerer, at motorsaven står i økonomifunktion. Med standard sværdlængde og originale STIHL dele kan kædeolieforbruget reduceres med op til 50%.

Kompensator – Kompensatoren forhindrer brændstofblandingen i at blive for fed ved tiltagende tilsmudsning af luftfilteret. Den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen derefter. Således vil brændstof-/luftblandingen altid være optimal, også med et nyistandsat filter.

Kædespænding fra siden – Kædespændingen sidder let tilgængeligt på siden og foretages enkelt med det værktøj som følger med saven. Du risikerer ikke, at hånden kommer tæt på de skarpe tænder.

Long-life luftfiltersystem med for-filtrering – Den indsugede luft sættes målrettet i rotation. Derved slynges de større og tungere partikler i luftstrømmen udad og udledes via en separat strøm. Derefter kommer den for-rensede luft ind i luftsystemet og derefter ind i karburatoren. Sammenlignet med traditionelle filtersystemer opnås med dette

Sommer-/vinterdrift – Med en enkel justering omstilles motorsaven fra sommer- til vinterdrift. Omstillingen indebærer at karburatoren opvarmes og risikoen for isdannelser i karburatoren mindskes.

STIHL E-matic kædesmøring – STIHL Ematic System reducerer forbruget af kædeolie, afhængig af skæreudstyr og træsort, med op til 50%. Systemet består af Ematic sværd, Oliomatic savkæde og en omdrejningsstyret eller justerbar oliepumpe. Gennem disse komponenters samspil ender kædeolien netop der, hvor den gør mest gavn.

STIHL ElastoStart – Grundet kompressionstrykket i startøjeblikket opbygges krafttoppe, der belaster både muskler og led. Med ElastoStart, et fjedrende specialhåndtag, optages og dæmpes krafttoppene, således at der opnås en jævn og bekvem start af maskinen.

STIHL M-Tronic (M) – Elektronisk tændingsregulering og brændsels dosering. Motor styringssystemet STIHL M-Tronic (M) giver på alle punkter en optimal motoreffekt, perfekt acceleration. Desuden har systemet en hukommelsesfunktion, som giver maskinen endnu bedre køreegenskaber.

Tanklåg med bajonetfatning – Patenteret speciallåg til benzin- og olietank. Låget er udstyret med en bajonetfatning, der sørger for enkel åbning og lukning af låget – helt uden brug af værktøj.

Egenskaber
A(8) Daglig vibrationsbelastning 1 højre m/s²2,2
Andre featuresEmatic-kædesmørringssystem
A(8) Daglig vibrationsbelastning 1 venstre m/s²2,1
AntivibrationssystemAV + stålfjeder / blødt AV-system
BarkstødBarkstød, stål
CylinderKrom
Daglig eksponeringstid h3,7
Effekt kW/hk4,2/5,7
Effekt/vægt-forhold kg/kW1,6
EPA CERT FUEL CONSUMPTION glh0.594
EPA CERT FUEL CONSUMPTION l/h2,25
FilterLangtids filtersystem / rundfilter HD2
FiltermaterialePET - stof
Hv.eq2
HåndtagsudførelseVarme i håndtaget / standardgreb
KarburatorKompensator / forskylning / STIHL M-Tronic
KædebremseQuickStop
kædehjulRingkædehjul
Kædehjul / antal tænder7 Z
kædehjul / deling3/8"
KædespændingKædespænding fra siden
K-Faktor iflg. 2006/42/EC2
K-Faktor iht. rådets direktiv 2006/42/EC2
LyddæmperStandardlyddæmper
Lydeffektniveau dB(A) 1)117
Lydeffektniveau dB(A) 2)118
Lydtryksniveau dB(A) 2)105
OliepumpeJusterbar
Olietankvolume cm³360
Olietankvolume oz12,2
Omdrejningstal ved Pmax v9.500
Rollomatic E-sværd, Rollomatic E skærelængde "16
Rollomatic E-sværd, skærelængde cm40
Savkædedeling3/8"
Savkædedeling3/8 "
Slagvolume cm³70,7
Slagvolume cu-i4,31
StartkomfortDekompressionsventil / enhåndsbetjening / ElastoStart
STIHL Oilomatic kæderRS
TanklågVærktøjsfri
Tankindhold l1
Tankvolume oz25
TilladelseCE-EU (Europa)
Tomgangsomdrejningstal nominel værdi v2.800
Vibrationsværdi ahv 1 værktøj40 CM / 36 RS
Vibrationer venstre/højre m/s² 3)3,1/3,3
Vægt kg 4)6,7
Ydelse v5,6
1) K-Faktor iht. RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)) 
2) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2,5 dB(A) 
3) K-Faktor iht RL 2006/42/EG = 2 m/s² 
4) Utanket, uden sværd og kæde