Husqvarna Løftekrog | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Netpris

Husqvarna Løftekrog

205,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 229,00 DKK Spar 24,00 DKK

På lager

Løftekrog er en ny, skarpere og yderst forbedret krog, som kommer med skarptslebne kanter. Løftekrogen har fået en ny overfladebehandling, som gør varen endnu mere robust og modstandsdygtig over for rust. Derudover har den fået en forbedret design, som både giver et bedre greb samt en betydelig bedre ergonomi.

Vis mere
Varenummer (SKU): 5743874-01 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Husqvarna Løftekrog

Husqvarna Løftekrog er en ny, skarpere og yderst forbedret krog, som kommer med skarptslebne kanter. Løftekrogen har fået en ny overfladebehandling, som gør varen endnu mere robust og modstandsdygtig over for rust. Derudover har den fået en forbedret design, som både giver et bedre greb samt en betydelig bedre ergonomi.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket