Kædesave | Motorsave fra Stihl & Husqvarna | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kædesave

Kædesave fra Husqvarna og Stihl

Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi alt lige fra elektriske kædesave til den private, til kraftige professionelle motorsave, som kan klare selv de mest krævende opgaver. Vores sortiment udgøres af både benzindrevne motorsave, batteri kædesave og el-kædesave. Vi har nøje udvalgt de absolut bedste kædesave fra verdens førende producenter. Det betyder, at du altid kan forvente et kvalitetsprodukt med stor driftssikkerhed, når du vælger en af vores kædesave.

Husqvarna motorsave

Her på siden finder du blandt andet et bredt udvalg af Husqvarna motorsave. Sortimentet omfatter alt lige fra de mindre til de store motorsave til fældning. Husqvarna har udviklet en række kraftige save med en ny teknologi, som er med til at gøre maskinerne langt mere miljøvenlige. Motorerne, som Husqvarna anvender i deres motorsave, hedder X-TORQ og udleder op til 75 procent mindre emissioner og anvender op til 20 procent mindre brændstof, uden at gå på kompromis med motorkraft.

Stihl kædesave

Stihl er verdens ældste motorsavsmærke, og de producerede deres første motorsav i 1926. Derfor bygger alle Stihls kædesave på erfaringer, hvilket gør dem til uundværlige arbejdspartnere. Stihl producerer kædesave til alle formål, og uanset hvad, og hvor ofte, du skal bruge saven, er der en model, som passer til dig. M-Tronic motoren, som indeholder Stihls 2-Mix teknologi, findes i nogle af deres kraftigere modeller. Teknologien regulerer helautomatisk brændstofdoseringen, hvilket gør motoren brændstofeffektiv, men samtidig giver motoren optimal ydelse under alle forhold.

Kom hjem med den rigtige kædesav

Hvis du er interesseret i en kædesav, er du velkommen til at komme forbi vores forretning i Slagelse. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den kædesav, som passer dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket