Havetraktor | Rider og zero turn fra bl.a. Husqvarna og Stihl height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Traktor, Rider og Zero Turn

Professionelle havetraktorer til alle

En havetraktor og en frontrider er et godt alternativ til den traditionelle plæneklipper, hvis man har et større græsareal, der skal slås. Her hos Jongshøj Maskiner har vi et stort sortiment af forskellige typer traktorer og ridere til alle tænkelige formål. Uanset om du er til frontmonteret klippebord, centerstyring eller hydrostatisk transmission, har vi en maskine, som passer dig. Vores sortiment af traktor og rider dækker havetraktorer til den private såvel som professionelle frontklippere.
Vi forhandler traktorer og riders fra følgende producenter:

Havetraktor – en alsidig arbejdshest

Alle vores forskellige traktor og rider har mere end bare én funktion. Eksempelvis, kan Husqvarnas frontridere påmonteres både kost og snerydningsredskaber. På denne måde kan du med fordel udnytte de ekstra kræfter man får en i havetraktor. Desuden har frontrideren den fordel, at udsynet er utroligt godt. Derfor undgår man nemt forskellige at overse områder, som ikke er klippet, og resultatet bliver godt hver gang.
Vend på en tallerken
Fordelen ved vores havetraktorer er, at manøvredygtigheden er stor. Blandt andet har enkelte af modellerne fra Husqvarna, Ferris og Simplicity et design, som giver maskinerne en venderadius på 0 centimeter. Formålet er, at traktorerne skal kunne klippe perfekte hjørner og samtidig kunne undgå forhindringer. Det giver både større brugervenlighed og effektivitet, når en maskine kan vende på en tallerken.

Er du interesseret i vores havetraktorer og ridere, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 58 54 72 76 og E-mail: info@jongshoej-maskiner.dk. Her sidder vi klar til at vejlede dig til den bedste maskine til dine behov.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket