Robotplæneklipper | Køb robotplæneklipper fra Stihl og Husqvarna height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Robotplæneklipper

Robotplæneklipper – perfekt til hverdag

En robotplæneklipper er et haveredskab, der passer perfekt ind i en moderne hverdag. Plæneklipperen gør det muligt at nyde en nyklippet græsplæne hver dag, selvom man ikke har tid eller kræfter til selv at slå græsset. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi robotplæneklippere fra både Husqvarna og Stihl, som er blandt markedets førerne producenter. En af de helt store fordele ved robotplæneklipperen er, at den er elektrisk og meget støjsvag. Det betyder, at du kan slå græs om natten, uden at forstyrre dig selv eller dine naboer, så du kan nyde den nyklippede plæne hele dagen.

Husqvarna Automower

Husqvarnas robotplæneklippere, Automower, er kvalitetsplæneklippere, der er designet til at klare enhver udfordring i haven. Plæneklipperen kan blandt andet køre på stejle skråninger med hældninger op til 45%. Desuden er lydniveauet exceptionelt lavt, 58 dB, og den kan dermed arbejde uden at forstyrre nogen. Når Husqvarna Automower skal slå græsset, afmærker man et afgrænsningsområde, som den arbejder inden for. Automower er bygget til at slå alle typer græsplæner, og uanset om der er forhindringer eller ej, bliver resultatet altid godt.

Stihl Imow

Det er ingen fremtidsdrøm, men derimod en fascinerende virkelighed: Du behøver ikke længere selv at slå græsplænen! Det overtager din nye iMOW fra STIHL. Robotplæneklipperen slår græsplænen, kører omkring forhindringer, klarer skråninger og oplader sig selv efter behov. Kort sagt: Med iMOW har det aldrig været lettere at holde planen perfekt. Og du selv får mere tid til at slappe af og til at nyde din have.

Fordelene ved robotplæneklipper

Hvis der findes steder, hvor tid er penge, så er haven et pragteksempel på et sådant sted. Der er ingen tvivl om, at det absolut kan betale sig at købe en robotplæneklipper, selvom den i indkøb er dyrere end motorplæneklipperen. Den vil spare dig tid og give dig frihed, uden at du behøver gå på kompromis med en flot, velholdt plæne. Hos Jongshøj maskiner finder du nogle af markedets bedste robotplæneklippere, så du kan nyde en støjsvag og hands-off græsklipning:

  • Mindre ukrudt og en grønne græsplæne: Med en robotplæneklipper, der kører hver eller hver anden dag, minimerer du forekomsten af ukrudt og får en tættere og grønnere græsplæne.
  • Billigere i drift: Selvom indkøbsprisen er højere på en robotplæneklipper, vil du spare penge i det lange løb. Du undgår nemlig udgiften til dyr benzin og motorolie. Den forurener altså heller ikke.
  • Støjsvag og god til græsallergikere: Vores robotplæneklippere er støjsvage, og du slipper derfor for den larm, der normalt er forbundet med motorplæneklippere. Samtidig betyder denne hands-off-græsslåning, at græsallergikere ikke længere behøver at have nærkontakt med græsset.
  • … og meget, meget mere

Book en installatør til din robotplæneklipper

Du skal først og fremmest have fundet en robotplæneklipper, der passer til omfanget af dit udendørsareal, og det hjælper vi naturligvis gerne med. Hos Jongshøj Maskiner kan du booke en robotinstallation, hvor vi kommer hjem til dig, lægger kabler i jorden og programmerer robotten, så den passer præcis til din have. Installatøren kører ikke før, at alt virker perfekt, og du har fået en gennemgang af de vigtigste indstillinger.
Læs mere om robotinstallation her.

Vinteropbevaring af din robotplæneklipper

Vinteren kan være hård for robotplæneklippere. Derfor tilbyder vi opbevaring, hvor vi samtidig servicerer robotplæneklipperen, så den står klar 100% klar til den nye sæson. Læs mere om vinteropbevaring af robotplæneklipper og bestil plads til din robotplæneklipper her.

Kom godt i gang med din robotplæneklipper

Er du interesseret i en af vores robotplæneklippere, er du velkommen til at kontakte os. Er du i tvivl, om du skal vælge en robotplæneklipper, har vi også et stort udvalg af plæneklippere og havtraktorer. Alle vores plæneklippere kan både findes på vores hjemmeside og i vores forretning i Slagelse.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket