Plæneklipper | Køb din næste græsslåmaskine hos Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Plæneklipper

Er det tid til en ny græsslåmaskine?

Her på siden finder du vores udvalg for plæneklipper. Vi har et bredt udvalg af forskellige græsslåmaskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, som gør havearbejdet både sjovere og mere skånsomt. Alle maskinerne er kompakt designet, og bygget til at kunne klare tunge opgaver.

Vi forhandler plæneklippere fra:

Vælg en plæneklipper med ergonomisk design

Når du er på udkig efter en plæneklipper, er det vigtigt at finde en maskine, som passer både din krop og til dine behov. Vi fører en række vidt forskellige maskiner, som alle kan indstilles og justeres. Med den rigtige plæneklipper undgår du spændinger og muskelsmerter, så græsslåningen bliver en bedre oplevelse. Designelementer såsom vibrationsdæmpende håndtag, firehjulstræk og god manøvredygtighed er med til at gøre klippeoplevelsen langt bedre og mere problemfri.

Plæneklippere med stabil råstyrke

Vores plæneklippere er nøje udvalgt efter deres motorstyrke og driftssikkerhed, og vælger du eksempelvis en af vores Husqvarna- eller Stihl-maskiner, har du et produkt, som kan klare tunge opgaver i mange år fremover. Plæneklipperne i vores sortiment er udvalgt efter, at de skal være så alsidige som muligt. Der er derfor lagt vægt på en let justerbar klippehøjde, let startende motorer og optimal luftstrøm.

Kig forbi vores forretning

I vores forretning kan du finde er stort udvalg af vores græsslåmaskiner. Her kan se, hvordan maskine passer i forhold til dine præferencer, og det er muligt at få kyndig vejledning af vores erfarne personale. Hvis du f.eks. ikke lige bor i nærheden, står vi altid klar på telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk til at vejlede og rådgive dig ud fra vores ekspertise. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket