Reservedele | Originale reservedele til dine havemaskiner

Reservedele

Originale reservedele til maskiner

Hos Jongshøj Maskiner finder du et stort udvalg i reservedele til trailere. Vi sælger udelukkende originale reservedele fra Stihl, Husqvarna, Honda og Brenderup. Vores personale står klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning, så du får det helt rigtige med hjem. Når du kigger efter reservedele, har du her mulighed for at bestille dem online og få dem tilsendt, eller du kan afhente dem i butikken i Slagelse.

Originale reservedele er din garanti for høj oppetid, lang levetid og kvalitet.
Vi har selv de fleste gængse reservedele på vores store lager og hurtig levering på øvrige dele.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for robotplæneklippere, trailere, frontriders m.m., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket