Reservedele | Originale reservedele til dine havemaskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reservedele

Originale reservedele til maskiner

Hos Jongshøj Maskiner finder du et stort udvalg af reservedele til alverdens maskiner og udstyr. Vi sælger udelukkende originale reservedele fra nogle af landets førende brands såsom Stihl, Husqvarna, Honda, Gardena, McCulloch og Brenderup. Vores personale står klar til at hjælpe dig med både rådgivning og vejledning, så du får det helt rigtige produkt med hjem. Når du kigger efter reservedele, har du her mulighed for at bestille dem online og få dem tilsendt, men du kan også afhente dem i vores butik i Slagelse.

Originale reservedele er din garanti for høj oppetid, lang levetid og kvalitet.
Vi har selv de fleste gængse af dem på vores store lager og hurtig levering på øvrige dele. Vi bestræber os altid på at levere så gnidningsfrit og hurtigt som overhovedet muligt. Vores lager indebærer et stort udvalg af reservedele, som vi derfor straks kan levere.

Vi har reservedelene, så du sparer tid

Denne kategori skal sikre en problemfri drift for dig og din maskine. Når din Husqvarna Automower får en ny knivdisk fra vores store udvalg, så kan du læne dig tilbage og have tid til andre aktiviteter og interesser. Eller hvis din Husqvarna Rider står og mangler en rem, så er du landet det rette sted. Vores Husqvarna reservedele og Stihl reservedele vil være dig yderst behjælpelige.

Hvis der er en reservedel, du ikke umiddelbart kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så skal vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe dig, så du kan få den rigtige vare med hjem.

Ring i dag – vi hjælper med reservedele

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for robotplæneklippere, trailere, frontriders m.m., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner. Vi ser frem til at hjælpe dig. Besøg os i dag.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket