Batteri Maskiner | Alt i batterimaskiner til havearbejdet | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Batterimaskiner

Leder du efter en miljøvenlig og støjfri maskine, som kan bruges til arbejde i haven? Hos Jongshøj Maskiner finder du et velassorteret udvalg af batterimaskiner, som giver dig mulighed for at udføre små som store haveopgaver hurtigt og effektivt. Vi har nøje udvalgt produkterne i vores sortiment, så vi altid kan tilbyde vores kunder tidssvarende og effektive maskiner. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning – så du kommer hjem med en batterimaskine, du kan nyde gavn af i mange år fremover.

Ét batteri til alt dit havearbejde

Med en have kommer en række arbejdsopgaver – græsset skal slåes, hækken skal klippes og løvfaldet skal fjernes. Alt dette kan du effektivt og hurtigt klare med en moderne batterimaskine. Med det rette tilbehør kan din batterimaskine endda save brænde. Hos Jongshøj Maskiner fører vi et bredt udvalg af batterimaskiner, som henvender sig til brug i mindre haver, større landejendomme såvel som til den professionelle bruger. I vores sortiment inden for batterimaskiner tilbyder vi:

Modellerne fra disse fabrikanter er absolut blandt de bedste på markedet. Maskinerne er yderst effektive, brugervenlige, og de er endvidere ergonomisk designede, så du kan bruge dem i flere timer uden smerter i ryg og led. Køber du fx en batterimaskine fra Husqvarna, vil batteriet være kompatibelt med mange andre af deres maskiner. Det samme gælder Stihl – det er både nemt, praktisk og økonomisk!

Ring i dag – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed

Ønsker du at modtage professionel rådgivning i dit valg af batteriplæneklipper, batterikædesav eller anden batterimaskine, så du er sikker på at finde en løsning, der imødekommer alle dine behov? Vi har lang erfaring med at finde de rette produkter til specifikke arbejdsopgaver. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller e-mail info@jongshoej-maskiner.dk.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket