Husqvarna plæneklipper | Benzin eller batteri | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Plæneklipper

Plæneklipper fra Husqvarna

En Husqvarna plæneklipper er udstyret med et klippeskjold, som er formstøbt i ét stykke som sikrer en robust og stabil maskine.
Nem og enkel højdejustering, en god ergonomi og et tidsløst design er blot nogen af de mange egenskaber, der sikrer dig en driftssikker græsslåmaskine mange år frem.

Er du til Multiclip eller opsamling? Husqvarna tilbyder et bred udvalg af begge maskiner.

Garanti for tilfredshed

Inden for Husqvarna plæneklipper kan du både finde benzin plæneklipper og batteri plæneklipper. Under benzinplæneklippere har vi et kæmpe udvalg af mange forskellige slags i alle prisklasser. Så uanset om det er til hobby eller professionelt brug, så vil du helt klart kunne finde en maskine til dine behov lige her. Batterikategorien er den perfekte for dig, der ønsker at give en hånd med for et bedre miljø. Disse maskiner både mindre støjende, lettere og billigere i drift. Alt dette uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet.

Unikt design og unik ergonomi med Husqvarna plæneklippere

Ens for alle Husqvarna maskiner er, at de er kraftfulde, effektive og spækket med god kvalitet. Omend du ønsker opsamler eller ej, BioClip eller ej, selvkørende eller ej, så kan du finde alverdens udgaver af en græsslåmaskine lige her. Derudover er maskiner konstrueret med et fantastisk ergonomisk design. Fikse detaljer såsom justerbare håndtag, justerbar højde, opsamler med støvblokering er med til at gøre din brugeroplevelse helt fænomenal. Hvis du vælger en Husqvarna græsslåmaskine, så er du garanteret en god maskine, som kan holde i mange år frem.

Kig forbi vores forretning

I vores forretning kan du finde et stort udvalg af vores græsslåmaskiner. Her kan se, hvordan en maskine passer i forhold til dine præferencer. Vi tilbyder altså vores ekspertise, så vi er sikre på, at du går hjem med den rigtige maskine, der matcher dine behov. Derudover er du også velkommen til at kontakte os på telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket