Husqvarna plæneklipper | Her finder du vores Husqvarna plæneklippere

Husqvarna Plæneklipper

Husqvarna Plæneklipper

En Husqvarna plæneklipper er udstyret med et klippeskjold, som er formstøbt i ét stykke som sikrer en robust og stabil maskine.

Nem og enkel højdejustering, en god ergonomi og et tidsløst design er blot nogen af de mange egenskaber, der sikrer dig en driftssikker græsslåmaskine mange år frem.

Er du til Multiclip eller opsamling? Husqvarna tilbyder et bred udvalg af begge maskiner.

Ergonomisk design

Når du er på udkig efter en plæneklipper, er det vigtigt at finde en maskine, som passer både din krop og til dine behov. Vi fører en række vidt forskellige maskiner, som alle kan indstilles og justeres. Med den rigtige plæneklipper undgår du spændinger og muskelsmerter, så græsslåningen bliver en bedre oplevelse. Designelementer såsom vibrationsdæmpende håndtag, firehjulstræk og god manøvredygtighed er med til at gøre klippeoplevelsen langt bedre og mere problemfri.

Stabil råstyrke

Vores plæneklippere er nøje udvalgt efter deres motorstyrke og driftssikkerhed. Vælger du eksempelvis en af vores Husqvarna-maskiner, har du et produkt, som kan klare tunge opgaver i mange år fremover. Maskinerne er eksempelvis udstyret med et klippeskjold i ét stykke, hvilket gør dem meget stabile og giver dem en holdbar ydeevne. Plæneklipperne i vores sortiment er udvalgt efter, at de skal være så alsidige som muligt. Der er derfor lagt vægt på en let justerbar klippehøjde, let startende motorer og optimal luftstrøm.

Kig forbi vores forretning

I vores forretning kan du finde er stort udvalg af vores græsslåmaskiner. Her kan se, hvordan en maskine passer i forhold til dine præferencer. Derudover er det muligt at få kyndig vejledning af vores erfarne personale.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket