Stihl batteri kædesav | Jongshøj Maskiner | Slagelse på Sjælland

Stihl Batteri Kædesave

Viser alle 8 resultater

Stihl Batteri Kædesave

Stihl Batteri Kædesave er designet til brugere som enten arbejder i støjfølsomme områder, arbejder indendørs, eller som er miljøbevidst og tænker på naturen.

Resultatet af et dybdegående kendskab og erfaring med motorsave og Lithium-Ion teknologi, gør Stihl Batteri kædesave til det perfekte valg til disse personer, da der intet udslip er og næsten ingen støj, samt det at den køre på elektricitet.

De stærke batteri kædesave i 36 V klassen er bygget til at opfylde store krav og forventninger. Batterisavene overlader intet til tilfældighederne, præcis som kunder med benzinmodeller er vant til.

Stihl kædesave

Stihl er verdens ældste motorsavsmærke, og de producerede deres første motorsav i 1926. Derfor bygger alle Stihls produkter på erfaringer, hvilket gør dem til uundværlige arbejdspartnere. Stihl producerer kædesave til alle formål, og uanset hvad, og hvor ofte, du skal bruge saven, er der en model, som passer til dig. M-Tronic motoren, som indeholder Stihls 2-Mix teknologi, findes i nogle af deres kraftigere modeller. Teknologien regulerer helautomatisk brændstofdoseringen, hvilket gør motoren brændstofeffektiv, men samtidig giver motoren optimal ydelse under alle forhold.

Kom hjem med den rigtige kædesav

Hvis du er interesseret i en kædesav, er du velkommen til at komme forbi vores forretning i Slagelse. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den kædesav, som passer dig.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket