Stihl batteri kædesav | Motorsav på batteri fra Stihl | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl Batteri Kædesave

Viser alle 11 resultater

Ledningsfrie kædesave fra Stihl

Stihl batteri kædesave er designet til brugere som enten arbejder i støjfølsomme områder, arbejder indendørs, eller som er miljøbevidst og tænker på naturen.

Resultatet af et dybdegående kendskab og erfaring med motorsave og Lithium-Ion teknologi, gør Stihl kædesave til det perfekte valg til disse personer, da der intet udslip er og næsten ingen støj, samt det at den køre på elektricitet.

De stærke batteri kædesave i 36 V klassen er bygget til at opfylde store krav og forventninger. Batterisavene overlader intet til tilfældighederne, præcis som kunder med benzinmodeller er vant til.

Stihl motorsave

Som det ældste motorsavsmærke kan Stihl virkelig trække på deres mange erfaringer og oplevelser gennem årene. Faktisk byggede de allerede den første motorsav i 1926. Derfor er de helt oplagte at handle fra, da deres erfaringer kun kan give tillid og tryghed. Uanset om du ønsker en stor eller lille kædesav, vil du kunne få opfyldt dine ønsker og behov iblandt disse Stihl kædesave. Derudover bliver Stihl ved med at udvikle sig og skabe ny teknologi, således maskinerne forbedres. De har blandt andet været i stand til at kunne reducere brændstofforbruget ved at forbedre brændstofeffektiviteten i maskinerne.

Kom hjem med den rigtige kædesav

Vi vil enormt gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine, som passer til alle dine behov, omend du ønsker en stor eller lille sav. Du er altid velkommen til at lægge din vej forbi vores butik i Slagelse på Stillingevej 46.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket