Husqvarna Frontrider | Rider fra Husqvarna | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Frontrider

Viser alle 14 resultater

Rider fra Husqvarna

Med det frontmonterede klippebord og centerstyring er det svært at finde steder, hvor en Husqvarna frontrider ikke kan nå ind. Kombinationen af kontrol, komfort og effektivitet gør ikke kun arbejdet lettere – det bliver en ren nydelse. Alle Husqvarna ridere bruger Husqvarnas patenterede BioClip®-funktion, som giver et fremragende findelings resultat og en exceptionel, professionel finish. Er græsset blevet for højt kan klippebordet nemt og hurtigt omstilles til bagud-kast.

Frontrider – en alsidig arbejdshest

Alle vores forskellige havetraktorer og ridere har mere end bare én funktion. Eksempelvis, kan Husqvarnas frontridere påmonteres både kost og snerydningsredskaber. På denne måde kan du med fordel udnytte de ekstra kræfter man får en i rider. Desuden har frontrideren den fordel, at udsynet er utroligt godt. Derfor undgår man nemt forskellige at overse områder, som ikke er klippet, og resultatet bliver godt hver gang.

Vend på en tallerken med Husqvarna frontrider

Fordelen ved vores havetraktorer er, at manøvredygtigheden er stor. Blandt andet har enkelte af modellerne fra Husqvarna, Cub Cadet og Hustler Zero Turn, hvilket er et design, som giver maskinerne en venderadius på 0 centimeter. Formålet er, at traktorerne skal kunne klippe perfekte hjørner og samtidig kunne undgå forhindringer. Det giver både større brugervenlighed og effektivitet, når en maskine kan vende på en tallerken.

Er du interesseret i vores havetraktorer og ridere, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 58 54 72 76 og E-mail: info@jongshoej-maskiner.dk. Her sidder vi klar til at vejlede dig til den bedste maskine til dine behov.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket