Hækkeklipper | Køb hækkeklipper fra Husqvarna og Stihl height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hækkeklippere

Hækkeklippere fra Stihl og Husqvarna

Når du skal klippe hæk, er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr. Hækkeklipning er et krævende arbejde, og en god hækkeklipper kan være med til at skåne dig. Her hos Jongshøj Maskiner er vi forhandlere af både Stihl og Husqvarna hækkeklippere, som er blandt markedets bedste.

Stihl står for kvalitet og stor driftssikkerhed, hvilket har gjort dem til nogle af verdens førerne inden for parkmaskiner og skovmaskiner. Vi har både hækkeklippere til den professionelle og til husejeren, der bare ønsker et kvalitetsprodukt.

Med en Husqvarna hækkeklipper er du garanteret en sikker, alsidig og komfortabel maskine. Det bageste håndtag kan justeres, så du kan klippe siderne og toppen af hækken.

Stihl hækkeklippere

Alle hækkeklipperne fra Stihl har et antivibrationssystem som standard. Det betyder, at du bliver skånet så, så vidt muligt, fra motorens og klingens vibrationer. Derfor kan du arbejde i længere tid, uden at det går ud over armene. Desuden er vægtbalancen i hækkeklipperen placeret, så den er nem at manøvrere, og det er dermed muligt at arbejde meget effektivt, og med Easy2Start, som er et startsystem, der gør det nemmere at starte maskinen, er brugervenligheden i top.

Husqvarna hækkeklippere er alle udstyret med en stopkontakt med automatisk nulstilling. Det betyder, at stopkontakten automatisk vender tilbage til startpositionen, når maskinen slukkes, så den er nem at starte. På den måde er din hækkeklipper altid klar, når du er.

Hækkeklipper med god holdbarhed

Hækkeklipperne i vores sortiment er nøje udvalgt for deres høje driftssikkerhed. Såvel Stihl som Husqvarna hækkeklippere er brugt af professionelle verden over, og det er der en grund til: deres produkter holder i mange år og gør deres arbejde som de skal. Desuden er motorerne designet således, at de producerer meget kraft, uden at man går på kompromis med brændstoføkonomien. Derudover hjælper luftfilteret klipperen med at holde serviceintervallerne så lange som muligt, da det beskytter motoren.

Få professionel instruktion om din hækkeklipper

Her hos Jongshøj Maskiner starter vi maskinen op og instruerer dig i den, så både du og hækkeklipperen er klar til arbejde.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket