Buskrydder fra Husqvarna, Stihl og Honda | Trimmere til alle opgaver height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trimmere og Buskryddere

Buskrydder fra Stihl, Honda og Husqvarna

Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi en lang række forskellige trimmere og buskryddere. Uanset om du er husejer og har brug for en lille buskrydder til haven, eller er professionel og leder efter en buskrydder til tunge opgaver, har vi en buskrydder, der passer til dine behov. Vi fører buskryddere fra Husqvarna, Stihl og Honda, som er blandt markedets absolut bedste. Buskrydderne er nemme at anvende og meget effektive. Her på siden kan du se vores store sortiment af nøje udvalgte produkter inden for trimmere og buskryddere.

Gør buskrydningen nemmere

Håndtering af en buskrydder handler om balance. Det kræver den helt rigtige balance, hvis både brugervenlighed og sikkerhed skal være på plads. Derfor kan Husqvarnas, Stihls og Hondas buskryddere alle fås med sele, så den balancerer på dine hofter, hvilket lægger mindre pres på ryg, skuldre og arme. Desuden kan håndtaget justeres, så maskinen passer præcis til dig.

Buskrydning med god samvittighed

Vores buskryddere har alle god brændstoføkonomi, hvilket betyder, at de er miljøvenlige og billige i drift. Eksempelvis, er Husqvarnas maskiner udstyret med X-TORQ motorer, som reducerer udstødningsemissioner med op til 75 procent. Desuden øger motorerne buskryddernes brændstofeffektivitet med op til 20 procent. Dermed er de bandt verdens absolut mest brændstoføkonomiske buskryddere.

Alsidighed frem for alt

Med en af de større buskrydningsmaskiner er du dækket godt ind, uanset opgaven. De fleste af vores kraftigere maskiner har mulighed for klingeskift. Det betyder, at man ikke længere har behov for flere forskellige buskryddere og kanttrimmere, men at man kan nøjes med den samme maskine, der klarer alle opgaverne.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket