Tilbehør til diverse maskiner finder du hos os | Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tilbehør

Tilbehør til diverse maskiner

Her på siden finder du vores store udvalg af tilbehør. Vi har et bredt udvalg til forskellige behov og maskiner. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi til dit behov, så dit havearbejde bliver både optimeret og mere sikkert. Vi har til alverdens behov – både om det er til dig, din maskine eller dit barn. Vi tilbyder lidt af hvert.

Denne kategori er din garanti for mere bekvemt arbejde enten i haven, i anlægget eller andetsteds. Bekvemt arbejde er den mest optimale arbejdsform.

Tilbehør til mange brands

Vi tilbyder tilbehør fra mange af de førende brands på markedet såsom Husqvarna, STIHL, ARS, Brenderup, Felco og Volpi, som alle har høj klasse og kvalitet i fokus. Disse brands leverer tilbehør til maskiner, som er med til at sikre, at den kan fungere problemfrit.

Vores tilbehør kan både være dig behjælpelig i skov- eller havearbejdet, så du er godt beskyttet, og din have kan stå skarpt. Det kan også være behjælpeligt, hvis du vil optimere din robotplæneklipper. Eller hvis din kædesav mangler en ny kæde eller et nyt sværd. Vores store udvalg vil løse dine problemer.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for tilbehør mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Vores kompetente personale skal gøre sit bedste for at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med det rigtige produkt. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse. Her kan du opleve vores store udvalg af maskiner, reservedele og meget andet. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket