Vinteropbevaring af robotplæneklipper

Vinteren kan være meget hård ved din robotplæneklipper, og det er derfor en rigtig god idé at opbevare den et optimalt sted, så den ikke tager skade. Det er i høj grad kulde og frost, der kan ødelægge robotten på sigt, hvorfor man skal være særlig opmærksom på, hvornår man skal tage den ind samt, hvordan den opbevares sikkert og fordelagtigt. Der er flere ting, som man skal huske på i den forbindelse. Her kommer en kort liste:

  • Opbevaring af robotplæneklipper indendørs hele vinteren (Undgå frost og kulde)
  • Før opbevaring rengøres maskinen for græs og snavs, hvorefter den med fordel serviceres
  • Robotplæneklipperen lades desuden fuldt op inden opbevaring
  • Ladestationen bør også opbevares tørt og frostfrit

Derfor bør du få din robotplæneklipper opbevaret

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør få din robotplæneklipper opbevaret over vinteren. Først og fremmest er det for at sikre, at den ikke går i stykker som følge af vinterens frost og kulde. Så kan du nemlig være sikker på, at du har en maskine, der er i topform til forårets nye græsvækst. Derudover er du også sikret en væsentligt længere gennemsnitlig levetid for din robot, hvis du får den opbevaret og serviceret korrekt.

Vinteropbevaring og vores øvrige services

Hos Jongshøj Maskiner tilbyder vi en række forskellige services, som du kan vælge imellem. Vi er eksperter indenfor salg, servicering og opbevaring af robotplæneklippere, så du kan altid trygt kontakte os. Vi tilbyder:

Vinteropbevaring af robotplæneklipper