Stihl havetraktor | En effektiv maskine | Jongshøj Maskiner

Stihl Havetraktor

Viser alle 2 resultater

Stihl Havetraktor

Stihl Havetraktor i samme kvalitet som du kender fra deres øvrige produkter.
Høj komfort, god ergonomi og perfekte klipperesultater.

STIHL havetraktorer efterlader perfekt klippede græsplæner samtidig med, at de er sjove at køre. Store plæner klippes hurtigt og bekvemt. Kraftige havetraktorer fra STIHL er lette at manøvre og fås med forskellig klippebredde og motorer med manuelt eller automatgear. Vælg mellem traditionel klipning eller bioklipning.

Pleje af din maskine

Gode maskiner kræver en smule vedligehold. Det behøver ikke være krævende arbejde, men selv den mindste indsats vil være det værd, og du vil kunne mærke det på din maskines ydeevne med det samme, samt vil du opleve en forlænget levetid på din maskine. Hvis du ikke selv har mulighed for at gøre din maskine klar til start efter dens vinterhi, hjælper Jongshøj Maskiner gerne.

Er du interesseret i vores maskiner eller har du nogle spørgsmål vedrørende vedligehold, reparation mm, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig med kyndig købsrådgivning og meget mere. Vi forhandler maskinerne både online til kunder på hele Sjælland og over hele landet samt i vores butik i Slagelse, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi.

Vores trustpilot

Følg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket