Husqvarna hækkeklipper | Sikker, alsidig og komfortabel | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Hækkeklippere

Viser alle 8 resultater

Hækkeklipper fra Husqvarna

Når du skal klippe hæk, er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr. Hækkeklipning er et krævende arbejde, og en god hækkeklipper kan være med til at skåne dig.

Med en Husqvarna hækkeklipper er du garanteret en sikker, alsidig og komfortabel maskine. Det bageste håndtag kan justeres, så du kan klippe siderne og toppen af hækken.

God komfort og brugervenlighed

Husqvarna hækkeklippere er alle udstyret med en stopkontakt med automatisk nulstilling. Det betyder, at stopkontakten automatisk vender tilbage til startpositionen, når maskinen slukkes, så den er nem at starte. På den måde er din hækkeklipper altid klar, når du er.

Hækkeklipper med god holdbarhed

Hækkeklipperne i vores sortiment er nøje udvalgt for deres høje driftssikkerhed. Husqvarna hækkeklippere er brugt af professionelle verden over, og det er der en grund til: deres produkter holder i mange år og gør deres arbejde som de skal. Desuden er motorerne designet således, at de producerer meget kraft, uden at man går på kompromis med brændstoføkonomien. Derudover hjælper luftfilteret klipperen med at holde serviceintervallerne så lange som muligt, da det beskytter motoren.

Få professionel instruktion om din hækkeklipper

Her hos Jongshøj Maskiner starter vi maskinen op og instruerer dig i den, så både du og hækkeklipperen er klar til arbejde.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket