Stihl sprøjter og forstøvere | Køb Stihl sprøjter og forstøver her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stihl sprøjter og forstøvere

Viser alle 6 resultater

Stihl sprøjter og forstøvere

Her på siden finder du vores udvalg af Stihl sprøjter og forstøvere. Vi har et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige behov. Her hos Jongshøj Maskiner forhandler vi udelukkende maskiner af høj kvalitet, og det gælder også for vores udvalg af sprøjter og forstøvere.

Kvalitetsbevidst Brand

Vi tilbyder ukrudtssprøjter fra det kvalitetsbevidste brand Stihl. Dette brand bestræber sig altid på at være forrest på kvalitet, effektivitet og stabilitet. Vi har havesprøjter til alle behov – både små og store. Hvis du er en privatperson, vil Stihl være det oplagte valg for dig. Prisen er overkommelig uden at gå på kompromis med effektivitet og kvalitet. Forstøverne fra Stihl skal nok få klaret arbejdet hjemme hos dig.

Vi har både de helt små håndforstøvere, men vi har også de almindelige håndholdte tryksprøjter. Derudover har vi en rygbåren sprøjte, som passer perfekt til dig, der er interesseret i behageligt og komfortabelt arbejde.

Hvis du ønsker præcision, så tilbyder vi også sprøjteskærme fra Stihl. Disse skærme er med til at sikre, at du kun forstøver det ønskede ukrudt, og ikke omkringliggende planter, som ikke skal sprøjtes. Omend du ønsker en stor eller lille forstøver, så er du landet på det helt rigtige sted. Hvis du er i tvivl omkring dit behov, er du velkommen til at kontakte os.

Ring i dag – vi svarer gerne på dine spørgsmål

Hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg inden for disse forstøvere, ukrudtssprøjter mm., er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 54 72 76 eller på e-mail info@jongshoej-maskiner.dk. Vi tager gerne udgangspunkt i dine behov med henblik på at finde en løsning, der er tilrettet dine brugsformål. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik på Stillingevej 46 i Slagelse, hvor du kan opleve vores store udvalg af maskiner og tilbehør. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket