ER DU ERHVERVSKUNDE?

Så kan du nu melde dig ind i vores netværk for håndværkere og fagfolk på Facebook.

Netværk for håndværkere og fagfolk – Sammen er vi stærkere

En gruppe for håndværkere, gartnere, ansatte i boligforeninger, entreprenører og andre faggrupper indenfor have, park, skov og entreprenørbranchen.

Tanken bag gruppen er at vi alle i fællesskab skal hjælpe hinanden med vidensdeling, knowhow og ikke mindst netværk.

Ved at dele vores viden løser vi nemmere og smartere vores opgaver, hermed bliver vi mere effektive og ikke mindst lønsomme. Vi styrker vores fælles kompetencer og får mulighed for at dele såvel maskiner, materialer eller arbejdskraft.

Så står du som lokal håndværker, gartner etc. og mangler en bestemt maskine til en enkelt opgave, så er der måske en anden i netværket som har netop denne. Mangler du en ekstra hånd til en specifik opgave, er der måske en anden i gruppen som har en ledig stund. Søger du en specifik kompetence eller generel knowhow, er der måske andre i gruppen som kan byde ind.

Gruppen tager selvfølgelig udgangspunkt i vores forretning indenfor skov- have- park og entreprenør service og vi vil løbende (uden at det bliver spam) lægge lidt særlige tilbud ud til jer – vores trofaste kunder. Men hovedformålet med gruppen er at styrke jeres virksomhed, for uden jer ingen os.

Gruppen er udelukkende for medlemmer under et CVR-nummer og derfor ingen private medlemmer. Men for at udvikle netværket er i selvfølgelig meget velkommen til at invitere nye medlemmer ind i gruppen.

Ordet er frit, der er som sådan ikke nogen regler, så byd ind når det er relevant.

Husk at holde den gode tone og lad os sammen styrke hinanden.

Find gruppen her: https://www.facebook.com/groups/1233772007232889

Eller scan denne kode:

 

 

 

 

 

Gruppen som er administreret af Jongshøj Maskiner.