520ILX TRIMMER U/BATTERI | Jongshøj Maskiner v/Henrik Jongshøj Jensen height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Spar 7%

520ILX TRIMMER U/BATTERI

2.799,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.999,00 DKK Spar 200,00 DKK

På lager

Husqvarna 520iLX er en let og højtydende trimmer til professionelt orienterede brugere. Buskrydderen er perfekt til gartnere, landskabsgartnere og entreprenører. Kratrydderen er med fremragende ergonomi og balance, trimmerhoved med 2 rotationsretninger og børsteløs motor med lang levetid. Trimmeren er med loop håndtag, så den er nem at håndtere. Maskinen er modstandsdygtig over for sollys, regn, blæst, slud m.m., hvorfor den opfylder kravene for at gå ind under IPX4-klassifikationen.

Leveres uden batteri og lader. Alle Husqvarna BLi-batterier passer til trimmeren. Med T25B.

 • Batteri
  36 V
 • Vægt (ekskl. skæreudstyr)
  2.85 kg
 • Vægt uden batteri
  3 kg

Guide til valg af batteri og lader:

Batteriguide Husqvarna

Lowest price at PriceRunner

Vis mere

Beskrivelse

Husqvarna 520iLX

Husqvarna 520iLX er en let og højtydende trimmer til professionelt orienterede brugere. Buskrydderen er perfekt til gartnere, landskabsgartnere og entreprenører. Kratrydderen er med fremragende ergonomi og balance, trimmerhoved med 2 rotationsretninger og børsteløs motor med lang levetid. Batteritrimmeren er med loop håndtag, så den er nem at håndtere. Maskinen er modstandsdygtig over for sollys, regn, blæst, slud m.m., hvorfor den opfylder kravene for at gå ind under IPX4-klassifikationen.

Leveres uden batteri og lader. Alle Husqvarna BLi-batterier passer til trimmeren. Med T25B.

 • Batteri
  36 V
 • Vægt (ekskl. skæreudstyr)
  2.85 kg
 • Vægt uden batteri
  3 kg

Guide til valg af batteri og lader:

Batteriguide Husqvarna

Tovejsrotation

Trimmerhovedets rotationsretning kan ændres, så der ikke kommer så meget græsafklip ud på stierne

Effektiv motor uden børste

Husqvarnas internt udviklede, avancerede børsteløse motor er 25 % mere effektiv end en standardbørstemotor. Det betyder, at motoren yder et højt og konsistent tilspændingsmoment – selv når du klipper højt, tykt eller vådt græs.

Vejrbestandig (IPX4)

Denne batteridrevne Husqvarna-maskine opfylder IPX4-klassifikationen for regnbestandighed. Det giver et langtidsholdbart og pålideligt værktøj, der kan bruges hele året i al slags vejr.

Intuitivt tastatur

Batterimaskiner betjenes med et intuitivt tastatur. Du starter og stopper maskinen ved blot at trykke på en knap. Der er også en savE-knap til at maksimere driftstiden. Trimmerne har en ekstra knap til at ændre trimmerhovedets rotationsretning.
Teknisk data
BatteriLi-ion 
Batteri36 V
Article gross weight5508 g
Article net weight3110 g
Klippebredde40 cm
Produktstørrelse, LxBxH176x20x15 cm 
Rigrørsdiameter24 mm
Vægt (ekskl. skæreudstyr)2.85 kg
Vægt uden batteri3 kg

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket