Husqvarna batteri trimmere og Buskryddere | Til ethvert behov | Jongshøj height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Batteri Trimmere og Buskryddere

Viser alle 8 resultater

Trimmer og buskrydder på batteri fra Husqvarna

Husqvarna batteri trimmer og buskrydder til ethvert behov. Disse batteridrevne maskiner er ideelle til dig, der ikke ønsker at anvende en benzindreven motor, eller hvis du ikke vil forstyrre naboerne.

Fantastisk ergonomi med Husqvarna

Med disse Husqvarna batteri trimmere og buskryddere får du en maskine, der er yderst støjsvag. Dette er blot én af de mange fordele ved batterimaskiner. Derudover vil batterimaskiner generelt være meget lettere end benzinmaskiner, da du udskifter det tunge og volumenfyldte brændstof med et enkelt batteri. Idet maskinen både er støjsvag og let, får du altså en meget mere brugervenlig maskine, da det både giver dig bedre arbejdsstillinger og-forudsætninger. Ergonomien er i top med en sådan batteri græstrimmer. Desuden sker alt dette uden at gå på kompromis med ydeevne og kvalitet.

Uovertrufne batterier og ladere

Husqvarnas batteritrimmere og -buskryddere bruger Li-ion-batterier, som du ligeledes kan købe på vores shop. Disse batterier har en utrolig lang levetid og holdbarhed, og derudover fås de i forskellige størrelser og kapaciteter. Du kan desuden tilkøbe én af Husqvarnas ladere, som nemt og hurtigt oplader batterierne på blot 35 minutter. Ved blot at købe to batterier, er du sikret, at du kan arbejde uafbrudt en hel dag.

Besøg os i dag

Vi vil enormt gerne vejlede og hjælpe dig henimod den helt rigtige beslutning, som opfylder alle dine krav, ønsker og behov. Du kan besøge os på Stillingevej 46, 4200 Slagelse til en personlig rådgivning. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 58 54 72 76 eller mail: info@jongshoej-maskiner.dk.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket