Husqvarna Automower 315 Mark II | Nyhed 2022 height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Automower 315 Mark II

Pris fra: 15.799,00 DKK

Husqvarna Automower 315 Mark II har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 1500 m².

Ønsker du professionel installation af din Husqvarna Automower 315 Mark II, skal du blot vælge den variant i kurven:

 

Vis mere

Udvalgt Tilbehør

Beskrivelse

Husqvarna Automower 315 Mark II

Husqvarna Automower 315 Mark II er ideel til mindre, komplekse haver på op til 1500 m².

Med en platform med fire hjul et meget kompakt design kan denne robot håndtere skråninger med en hældning på 40 %.  De store baghjul med en grov dækprofil giver fremragende greb på selv vådt og glat underlag.

Med tredobbelt søgefunktion finder robotten selv den hurtigste vej til ladestationen, når batterierne skal oplades.

Unikt klippesystem – Det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower® arbejder med, sikrer en plæne der altid er perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive som er monteret på et robust knivdisk-system klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mos og ukrudts-vækst forhindres effektivt.

Systematisk håndtering af passager og passageklipning – Husqvarna Automower 315 Mark II registrer automatisk smalle passager og navigerer igennem selv de smalleste passager. Robotten varierer sporet igennem passagen for at forhindre hjulspor i græsset. Robotten skifter automatisk klippemønster fra tilfældig til systematisk tilstand, når den kører i smalle passager. Dette sikrer en bedre klipning og mindsker risikoen for spordannelse.

Med indbygget vejrtimer tilpasser robotten arbejdstiden efter græssets vækst. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug i de perioder hvor græsset ikke gror.

Grundet det kompakte design kan ydersiden og undersiden af robotplæneklipperen vaskes med en haveslange.

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket