Husqvarna automower | Køb din automower fra Husqvarna her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Automower

Viser alle 19 resultater

Husqvarna Automower

Hvorfor skal du købe en robotplæneklipper? Det simple svar er: Fordi det er nemt og bekvemt! Med en Husqvarna Automower bliver det ikke nemmere, og vælger du at få Jongshøj Maskiner til at installere den, skal du stort set ikke røre en finger.

Forestil dig tanken om altid at have en ny klippet græsplæne

Vi kender alle følgende scenarier: Når du kommer hjem fra jobbet, skal plænen klippes, inden du kan nyde fritiden på terrassen eller med andre gøremål i haven!

Husqvarna Automower
Selv i regnvejr leverer Husqvarna Automower et perfekt klippe resultat.
  • Kan du nu nå, at slå græs inden det bliver regnvejr!
  • Naboen nyder sin eftermiddagskaffe i haven, så vil du være bekendt at slå græs nu!
  • Det er sent og ved at blive mørkt, så du må hellere vente til i morgen med at slå græs!
  • Er der benzin på plæneklipperen og vil den overhovedet starte!

Slip af med alle de bekymringer der kan være omkring det at slå græs! Og oplev i stedet, at hver gang du kigger på din plæne, er den ny klippet.

Med en Husqvarna Automower har du altid, en ny klippet græsplæne. En Automower fra Husqvarna klipper græsset til perfektion, selv i regnvejr.

Nyd fritiden med en Automower

Din nye “havemand” vil fremover sørge for, at din plæne altid er ny klippet. Du kan derfor benytte tiden med andre gøremål eller sågar få mere tid til dine fritidsinteresser. Så om det er de flotte blomster i bedet der skal nippes eller om det er løbeturen i skoven du sysler med, så får du med en robotplæneklipper mere tid til dette.

Husqvarna Automower
Med en Husqvarna Automower får du mere fritid.

En Husqvarna Automower til alle haver

Husqvarnas brede program af Automowers dækker næsten alle haver, uanset størrelse og indretning. Selv smalle passager klares ved hjælp af, den intelligente styring af robotten.

Husqvarna Aurtomower i smal passage
Selv smalle passager klares uden besvær

Det er vores erfaring, at stort set alle haver passer til en robotplæneklipper. Husqvarna Automowers er førende på markedet, flere modeller er “bedst i test” og det er vores erfaring at de er, det bedste produkt på markedet indenfor robotklippere. Smalle passager og forhindringer såsom højbede, buske og træer klares uden problemer.

Er haven delt op i flere arealer? Husqvarna Automower kan med sit unikke guidekabel fjernstyres til steder i haven, hvor andre robotter må give op. Guidekablet sikrer også, at Automoweren altid kører den korteste vej, når den er på vej til ladestationen.

Med vores store erfaring med græs-robotter finder vi den model der passer lige netop til din have.

Robotter er fremtiden

Husqvarna Automower X-Line modellerne er helt up to date og byder på innovativ teknologi. Med Husqvarna’s Connect App kan du kommunikere med robotten. Dermed kan du ændre indstillinger, arbejdstider, starte/stoppe robotten osv. I tilfælde af en uforudset fejl modtager du også besked om dette, så hvis f.eks robotten er installeret i sommerhuset, og træerne har tabt en gren i blæsevejret, som forhindrer robotten i at køre, modtager du besked om dette på din app.

Husqvarna Connect app, så er du altid i kontakt med din Automower

X-line modellerne er også udstyret med GPS funktion. Ved hjælp af GPS modulet opdeles haven i mindre felter, den avancerede styring af robotten har nu kontrol over hvilke områder af haven, der er klippet og hvor der bør klippes efter næste opladning. Dette sikrer den mest optimale dækning af haven og minimerer arbejdstiden.

Med GPS modulet kan du også til enhver tid, lokalisere robotten via et kort på Connect app’en.

Den sidste nye teknologi gør det også muligt, at kommunikere med din robot ved hjælp af Google Home, Amazon Alexa og Apple Watch.

Gratis installation af automower

Installation af Husqvarna Automower
Med professionel installation, er du sikret et perfekt resultat.

Med vores tilbud om gratis installation* for du tryghed for, at din nye Automower installeres korrekt. Vores mange års erfaring i installation af robotterne og med vores løbende uddannelse er vi klædt på til opgaven uanset hvor kompleks haven er.

Du modtager naturligvis også en grundig og kyndig vejledning i den efterfølgende brug og vedligeholdelse af Automoweren.

Er du stadig i tvivl? Kig ind i vores forretning ved Slagelse og få en uforpligtende samtale og gennemgang af udvalget. Så finder vi i fællesskab den robot, der passer til netop dit behov.

Husqvarna automower all inclusive service

Husqvarna Automower Vinter Service

Hos Jongshøj Maskiner tilbyder vi vinterservice og hotelophold til Husqvarna Automower

Forkæl din robot med et all inclusive hotelophold 

Et vintereftersyn af din robot er din garanti for en velfungerende maskine og en flot klippet plæne når foråret igen banker på døren. Du kan endda slippe for besværet og lade os hente, servicere, opbevare og bringe robotten tilbage igen.

Book i dag og lad os klare resten!

Ønsker du at lease en Husqvarna Automower til fast månedlig ydelse?

Klik på linket herunder, så kan du se de mange fordele ved at lease din robot!

Leasing af Husqvarna Automower

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket