Husqvarna Automower 535 AWD | Køb den hos Jongshøj Maskiner height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Automower 535 AWD

Pris fra: 41.999,00 DKK

Husqvarna Automower 535 AWD er en avanceret og yderst effektiv robotplæneklipper med firehjulstræk udviklet til profesionelle brugere. Designet til plæner op til 3.000 m² og klarer forhindringer, ujævnt terræn og skråninger på op til 70%. Velegnet til installation på offentlige steder og har nem bruger interaktion. Ultrasonisk kollisionsdetektering, fjernbetjening og -overvågning – sammen med din øvrige maskinflåde -med Husqvarna Fleet Services™. Har 3 guidekabler.

  • Arbejdsområdekapacitet
    3500 m² ±20%
  • Typisk ladetid
    30 min
  • Støjniveau dB(A) garanteret
    62 dB(A)
Vis mere

Beskrivelse

Husqvarna Automower 535 AWD

Husqvarna Automower 535 AWD har indbygget Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assisteret navigation. Det indbyggede GPS-assisteret navigation, registrerer hvor i haven der allerede er klippet. Robotten tilpasser køremønsteret herefter, så klipning af den resterende del af haven sker, ved næste kørsel.

Med Automower® Connect-appen kan du på din smartphone følge robotten, ændre indstillinger og holde dig opdateret ved ét tryk på skærmen, uanset hvor du er i verden.

Arbejdstiden tilpasses ved hjælp af Vejrtimer plænens væksthastighed, dermed maksimerer Husqvarna Automower klippetiden i perioden med kraftig græs vækst.

I de tørre perioder og sidst på sæsonen bruger robotplæneklipperen derfor mindre tid på at klippe, så både plæne og plæneklipper slides mindre.

Husqvarna Automower registrerer automatisk smalle passager og navigerer igennem selv de smalle passager. Robotten ændrer selv vejen igennem passagen for, at forhindre dannelse hjulspor.

Spotklipning er en specialtilstand til hurtigt og effektiv, at slå græs på et begrænset område med hurtig græs vækst.
Placer robotplæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden.
Automoweren klipper græsset i tætte spiraler og ændrer selv til automatisk tilstand igen, når det ønskede område er færdig klippet.

Ønsker du professionel installation af din Husqvarna Automower 535 AWD, skal du blot vælge denne variant i kurven.

For mere information omkring 535 AWD, klik venligst på det nedenstående link:

Automower 535

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket