Husqvarna Automower 550 EPOS Nyeste teknologi / Læs mere her height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Husqvarna Automower 550 EPOS

46.999,00 DKK

Pris pr. stk. inkl. moms

På lager

Husqvarna Automower 550 EPOS (Exact Positioning Operating System) er en banebrydende teknologi til en ny serie af professionelle Automower® robotplæneklippere. Den satellitbaserede teknologi gør det muligt for plæneklippere at arbejde inden for virtuelle grænser. Dette gør det til en let og fleksibel løsning. Perfekt til fodboldbaner, golfbaner, byparker, virksomhedsejendomme – og alle andre steder, der beskæftiger sig med skiftende omstændigheder og behov. Fraværet af fysiske afgrænsningskabler betyder også problemfri beluftning, ophugning og reparation af græsplæner.

Vis mere
Varenummer (SKU): 9706567-21 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Husqvarna Automower 550 EPOS

Husqvarna Automower 550 EPOS (Exact Positioning Operating System) er en banebrydende teknologi til en ny serie af professionelle Automower® robotplæneklippere. Den satellitbaserede teknologi gør det muligt for plæneklippere at arbejde inden for virtuelle grænser. Dette gør det til en let og fleksibel løsning. Perfekt til fodboldbaner, golfbaner, byparker, virksomhedsejendomme – og alle andre steder, der beskæftiger sig med skiftende omstændigheder og behov. Fraværet af fysiske afgrænsningskabler betyder også problemfri beluftning, ophugning og reparation af græsplæner.

Alt hvad du behøver er din mobiltelefon og Husqvarna EPOS-appen. Ved at bruge telefonen er du i stand til at indstille virtuelle grænser og oprette et eller flere arbejdsområder til robotplæneklipperen. Alt, hvad der kræves, er en uhindret himmeludsigt for at sikre optimale tekniske forhold. Vores sofistikerede satellitteknologi Husqvarna EPOS leverer nøjagtighed på centimeter niveau på få sekunder. Kombineret med den eksterne referencestation gør dette robotplæneklipperen i stand til effektivt at klippe ethvert græsareal.

Professionel brugerflade

Brugerflade tilpasset til professionel betjening, så alle indstillinger samt kontrol og styring kan fjernbetjenes gennem Husqvarna Fleet Services, smartphone app eller via PC/tablet. Kontrol og styring af maskinen; status LED indikation og START / STOP funktion. Forenkler brugen for uerfarne brugere og minimerer alvorlig indvirkning på maskinen i tilfælde af hærværk.

Automower® Connect

Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri – Når som helst.

Vejrtimer

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Balancestyring

Den registrerer automatisk ubalance i skæresystemet for støjsvag og problemfri betjening. Ubalance kan skyldes manglende sværd, dobbeltmonterede sværd eller beskadigede klinger.
For mere information, klik på linket: Automower 550 EPOS

Vores trustpilotFølg os på facebook

Åbningstider & besøg os

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på vores have-, park- og skovmaskiner, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning i Slagelse på Sjælland. Her står vores kompetente salgsteam klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr.

Mandag – Fredag
kl. 7.30 – kl. 17.30

Vintertid: kl. 7.30 – 16.30

Lørdag
kl. 9.00 – kl. 13.00

Søndag
Lukket