Åbningstider: Man-Fre: 7:30 - 17:30 Lør: 9:00 - 13.00
Nedsat

Husqvarna R 320X AWD

Pris fra: 40.999,00DKK

Husqvarna R 320X AWD er en meget smidig og fleksibel firehjulstrukket Rider med nemt tilgængelige betjeningselementer, nøglestart, dobbelte LED-lamper og et blødt greb på rattet med håndtag. Fås med 94, 103 eller 112 cm Combi-klippebord, som leverer førsteklasses klipning med BioClip® (findeling) og bagudkast.

Meget tilbehør til en lang række forskellige opgaver. Den er udstyret med et intuitivt display, dobbelte forlygter og Bluetooth-forbindelse, så du nemt kan overvåge din Rider med Husqvarna Connect-app’en. Følgende klippebord passer til maskinen: Combi 94, Combi 103 og Combi 112

 • Motorproducent
  Briggs & Stratton
 • Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal Revolutions per minute
  2900 o/min.
 • Klippemetode
  BioClip/Bagudkast
 • Klippebredde, min-maks
  94-112 cm

 

Ryd

Beskrivelse

Husqvarna R 320X AWD

Husqvarna R 320X AWD er en meget smidig og fleksibel firehjulstrukket Rider med nemt tilgængelige betjeningselementer, nøglestart, dobbelte LED-lamper og et blødt greb på rattet med håndtag. Fås med 94, 103 eller 112 cm Combi-klippebord, som leverer førsteklasses klipning med BioClip® (findeling) og bagudkast. Meget tilbehør til en lang række forskellige opgaver. Den er udstyret med et intuitivt display, dobbelte forlygter og Bluetooth-forbindelse, så du nemt kan overvåge din Rider med Husqvarna Connect-app’en. Følgende klippebord passer til maskinen: Combi 94, Combi 103 og Combi 112

 • Motorproducent
  Briggs & Stratton
 • Nettoeffekt ved fastlagt omdrejningstal Revolutions per minute
  2900 o/min.
 • Klippemetode
  BioClip/Bagudkast
 • Klippebredde, min-maks
  94-112 cm

Dual LED lygter for forbedret sigtbarhed, både tæt på og langt fra.

Dual LED lygter for et større oplyst område og mere sikkert arbejde under mørke forhold. Forbedret sigtbarhed både tæt på og langt fra.

HMI Display

Det intuitive display informerer føreren gennem visuelle symboler og advarselslyde, og hjælper føreren med at betjene Rideren samt giver data i realtid og advarsler.

Justerbart rat

Af hensyn til bedre ergonomi og komfort er det via en teleskopratstamme muligt at indstille højden på rattet

Komfortabel førerposition

Med en Rider får du sikkerhed, stabilitet og trækkraft på både plane områder og skråninger. Riderens lave tyngdepunkt bidrager til den særligt gode trækkraft og giver samtidig brugeren god siddekomfort.

BioClip

BioClip leverer fremragende resultater på hyppigt klippede arealer. Græsset klippes i fine stykker, som hurtigt komposterer og gøder plænen helt naturligt

Flydende ophængt Klippebord

Det flydende ophængte Klippebord følger underlagets konturer, hvilket mindsker risikoen for at skalpere plænen.

Svingbar bagaksel

Bagakslen kan vippe, så der opnås optimal traktion på de trækkende hjul og komfortabel kørsel selv på ujævne overflader.